Agurkų salotos su kefyru

Ingridientai:
2 agurkai,
2 šaukštai druskos,
2 stiklinės kefyro,
2 šaukštai citrinų sulčių,
5 smulkiai sukapoti svogūnų laiškai,
2 arbatiniai šaukšteliai mėtų lapelių, šviežiai maltų pipirų.

Gaminimas
Agurkus supjaustome plonais griežinėliais, sudedame į indą ir apibarstome druska. Uždengiame ir 2 valandas palaikome šaldytuve. Atsiradusį skystį nusunkiame, agurkų riekeles nusausiname. Sudedame į dubenį, užpilame kefyrą ir citrinų sultis. Suberiame susmulkintus svogūnų ir mėtų laiškus, įberiame pipirų. Gerai išmaišome. Palaikome pusvalandį šaldytuve.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!