25 rezultatų ieškant "tyre"
Obuolių tyrės ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2,5 stiklinės obuolių tyrės, 1 stiklinė apelsinų sunkos, 1/4 šaukštelio citrinos sunkos, 3 didelių kiaušinių baltymai, 3 šaukštai cukraus Gaminimas: Išmaišyti obuolių tyrę, apelsinų ir citrinos sunką. Supilti į keturkampę sti..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai irisai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (25 saldainiai) 125g grietinėlės 100g cukraus 50g švelniai kartaus šokolado Šaukštelis kakavos miltelių plėvelės formai iškloti arba beskonio aliejaus jai ištepti Gaminimas: Grietinėlė įkaitinama 18-20 cm skersmens puode. Šokolada..
Recepto vertinimas:
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos170 g morkų 120 g paukštienos sultinio75 g virtos vištienos krūtinėlės filėpusė obuoliokeli lašai aliejaus. Gaminimas: Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuol�..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje
Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos išpjovos, 1 stiklinė supjaustytų džiovintų abrikosų, 3/4 stiklinės apelsinų sulčių, 0,5 stiklinės abrikosų nektaro, pusės citrinos sultys, 1 šaukštas medaus, 1/4 šaukšto cinamono. Gamin..
Recepto vertinimas:
Daniškas kumpis Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: plonos riekelės virto kumpio 8 vnt kapotas svogūnas 1 vnt kumpio sultinys 2 stiklinės sviestas 15 g pomidorų tyrė 2 šaukštai šviežiai malti pipirai grietinė 1 stiklinės smulkiai kapotos petražolės Gaminimas: 4 a..
Recepto vertinimas:
Oro pyragas (obuolių suflė) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 kiaušinių baltymai, 35 g cukraus, 52 g obuolių, 2 g sviesto, 5 g miltinio cukraus, 150 g pieno arba grietinėlės. Gaminimas: Obuolius nuplaukite, suvilgykite vandeniu, iškepkite orkaitėje, ataušinkite ir pertrinkite per sietelį..
Recepto vertinimas:
Obuolių tyrė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 obuoliai 150 ml cukraus 350 ml vandens 1 ½ šaukšto bulvių krakmolo Gaminimas: 1. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pavirkite obuolių skilteles puode kartu su cukrumi ir vandeniu, kol suminkštės. Sudėkite k..
Recepto vertinimas:
Pakepintų česnakų tyrelė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 česnako galvučių 2.2 šaukštai alyvų aliejaus 3.1/3 stiklinės vandens Gaminimas: Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Nuo česnako galvučių nutrinkite plonus sudžiūvusius lukštus. Gavlutes sudėkite į riebalais ištep..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa
Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės juodos duonos arba ragaišio, 20 g margarino arba taukų, 3/4-1 stiklinės birios ryžių košės, 100 g minkštos mėsos, 10 g taukų, 1-2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės sultinio, 1 valg. šaukštas g..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su kiaušiniais ir pomidorais
Karšti sumuštiniai su kiaušiniais ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-5 didelės riekės baltos duonos, 30 g margarino arba sviesto, 2 kiaušiniai, 1-2 valg. šaukštai pomidorų tyrės, 1 svogūnas, 100g sūrio, (1 valg. šaukštas alyvuogių), pipirų Gaminimas: Duona aptepama marg..
Recepto vertinimas:
Dešrelės bulvių tyrėjeIngridientai:600 g bulvių 1 stiklinė miltų 1 kiaušinis 4 dešrelės riebalų druskosGaminimasBulves nuskusti, išvirti, sugrūsti košę, pasūdyti, įmušti kiaušinį, įberti miltų ir suminkyti tešlą. Išjos i&scaron..
Recepto vertinimas:
Pjemono sriuba - tyrė iš pupelių
Pjemono sriuba - tyrė iš pupeliųIngridientai:1,5 l pupelių tyrės 100 g grietinėlės 2 kiaušiniai 50 g sviesto 100 g žalių žirnelių 100 g grybųGaminimasPerrinktas pupeles nuplauti šaltu vandeniu, užpilti šaltu vandeniu ir virti. Pupelėms suminkštėjus jas pert..
Recepto vertinimas:
Sriuba – tyrė “ Solferino â€
Sriuba – tyrė “ Solferino â€Ingridientai:1 l mėsos sultinio 250 g skustų bulvių 200g pomidorų 100 g morkų 2 kiaušiniai 1/2 stiklinės grietinėlės 50 g sviesto žalių petražolių druskosGaminimasIš 200 g virtų bulvių padaryti tyrę ir sumaišyti ..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrėIngridientai:1,5 kg pupelių tyrės 50 g ryžių 50 g žalių paprikų 100 g grietinėlės 100 g sviesto 2 kiaušiniai 150 g baltos duonos druskosGaminimasParuoštą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai i&..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“
Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“Ingridientai:Tuno paštetui: 160 g konservuoto tuno 20 g minkšto sviesto40 g 9% varškės5 g konservuotų kaparėliųdruskosmaltų juodųjų pipirųAlyvuogių tyrei „Tapenada“:..
Recepto vertinimas:
Bulvių tyrėIngridientai:8—9 bulvės, šaukštas sviesto, 0,5 stiklinės pieno.Gaminimas Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, įdedamas šaukštas sviesto, įpilama 0,5 stiklinės karšto pieno, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..
Recepto vertinimas:
Melioninis tortasIngridientai:180 g cukraus, 1 šaukštelis sviesto, 200 g javainių, indelis konservuotų abrikosų, pakelis citrinų želės, 100 g tyrės pavidalo varškės, 2 šaukštas citrinos sulčių, vanilinio cukraus, 250 g grietinėlės, po 1/2 dviejų spalvų melionų, 5 grieži..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su paprikų padažuIngridientai:Po 300 g kiaulės mentės ir kalakuto krūtinėlės, 3 svogūnai, pusė šaukštelio maltų pipirų, 3 skiltelės česnako, 6 šaukštai laimų sulčių, alyvuogių aliejaus, 4 šakelės kalendrų, po 2 šakeles mėtų ir petražolių, 50 g marinuotų aitr..
Recepto vertinimas:
Persikų šerbetasIngridientai:20 porcijų: 1,5-2kg persikų, 1 citrinos sulčių, 250g cukraus, 1/4 l vandens, 1/4 l sauso putojančio vyno, mėtų lapelių papuošti.Gaminimas Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti ..
Recepto vertinimas:
Didkepsniai su grybų tyreIngridientai:4 jautienos gabalėliai didkepsniams (apie 600g.), 300 g. kreivabūdžių, 3 šaukštai grietinėlės, šaukštas Vusterio padažo, šaukštas citrinų sulčių, 5 nedideli svogūnai, šaukštas sviesto, šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės, šaukštelis ..
Recepto vertinimas:
Braškių ir jogurto tortasIngridientai:Tešlai: 40 g pistacijų; 200 g sviesto; 200 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 225 g miltų; 2 arbat. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 10 valg. š. cukraus; 3 valg. š. citrinų sulčių; 6 arb. š. želatinos; 500 ..
Recepto vertinimas:
Saldi vidurvasario sriubaIngridientai:4 porcijos 250 g aviečių, 250 g braškių, 250 g grietinės, 300 ml vandens, šaukštelis krakmolo, 150 g cukraus, mėtos šakelė.Gaminimas Uogas perrenkame, nuplauname ir padarome iš jų tyrę. Tyrę pertriname per sietelį. Ant sietelyje likusių išspau..
Recepto vertinimas:
Braškių tyrsriubėIngridientai:6 porcijos 1,2 kg braškių, 3 šaukštai cukraus, 100 ml stalo vyno, 3 didelės pasifloros, 2 prinokę nektarinai, 250 g aviečių, 6 mėtų šakelės.Gaminimas Braškes nuplauname ir nuskabome jų žaliąsias "uodegėles". 200 g braškių atidedame, o iš likusi�..
Recepto vertinimas:
Desertas "Uogų žiedas"Ingridientai:6 porcijos 500 g braškių arba žemuogių, 4 kiaušinių tryniai, 210 g cukraus, 500 ml grietinėlės, 100 g biskvito, 100 ml raudonojo vyno, mėtų papuošti.Gaminimas Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarv..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas: