25 rezultatų ieškant "tesla"
Tešla picai I Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g miltų, 15 g mielių, 125 ml vandens, šaukštas aliejaus, žiupsnelis druskos. Gaminimas: Viską išmaišome ir išminkome ..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų, 1 pakelis sausų mielių, pusė stiklinės gazuoto mineralinio vandens (trapumui), druskos, pora šaukštų aliejaus. Gaminimas: Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti ..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g pieno, 25g šviežių.mielių, 2 kiaušinių tryniai, 125g kamb. temp. sviesto, 3 arb. šaukšteliai cukraus, žiupsnelis sodos, ne daugiau kaip 700g miltų. Gaminimas: Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome...
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 400 g miltų,1 kiaušinio, 1 žiupsnelio druskos, 75 g cukraus,200 g sviesto. Įdarui 1,5 kg slyvų, 500 g liesos varškės, 1 citrinos,100 g cukraus, 1 žiupsnelio druskos, 40 g krakmolo,125 g grietinėlės, 5 kiauš..
Recepto vertinimas:
Dvisluoksnis obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šviesi tešla: Miltai 150 gKiaušiniai &..
Recepto vertinimas:
Paprastas pyragasIngridientai:1 kg miltų, 1/2l. pieno arba vandens, 15—30 g mielių, 10 g druskos, 50 g cukraus, 1 kiaušinis aptepimui.Gaminimas Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos..
Recepto vertinimas:
ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su brokoliaisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštelis džiovintų krapų, plaktas kiaušinis glazūravimui, šaukštas alyvuogių aliejaus, šviežių smulkintų krapų. Įdarui: 380g brokolio kopūstų, 250g tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Brokolius 2 min. palaikykite ve..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios plikytos tešlos pyragaičiai
Paprasčiausios plikytos tešlos pyragaičiaiIngridientai:250 g pieno, 60 g sviesto, žiupsnelis druskos, 250 g miltų, 6 kiaušiniai.Gaminimas Pieną supilti į puodą, į jį sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, įberti žiupsnelį druskos ir užvirinti. Nukelti nuo ugnies ir po truputį be..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragėliai su avietėmis
Plikyti pyragėliai su avietėmisIngridientai:8 - 10 pyragėlių 100 g šviežių aviečių, 55 g sviesto, 75 g miltų, šauštelis cukraus, žiupsnelis druskos, 2 kiaušiniai, 125 ml vandens, 325 ml grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus, 100 g raudonųjų serbentų želė.Gaminimas Didelį p..
Recepto vertinimas:
Dvisluoksnis obuolių pyragas Ingridientai: Šviesi tešla 150 gramų miltų, 50 gramų cukraus, 50 gramų sviesto, 2 kiaušiniai, 50 gramų grietinės, truputis druskos, 0,5 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių Kakavinė tešla 120 gramų miltų, 2 nedideli kiaušiniai, 10..
Recepto vertinimas:
Minkšta biskvitinė tešla (Klasikinis pyragas)
Minkšta biskvitinė tešla (Klasikinis pyragas)Ingridientai:200 g sviesto; 250 g cukraus; 4-5 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; 2 valg. š. romo arba ryžių degtinės; 1 pak. kepimo miltelių; 500 g miltų; 125 ml pieno.Gaminimas Sviest�..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo biskvitinė tešla
Vidutinio kietumo biskvitinė tešlaIngridientai:80 g minkšto sviesto; 80 g cukraus; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. romo arba ryžių degtinės; Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų; Jei r..
Recepto vertinimas:
Tešla su aliejumi ir varškeIngridientai:100 g varškės; 3 valg. š. aliejaus; 50 g cukraus; 1 trynys; ¼ citrinos tarkuota žievelė; Žiupsnelis druskos; ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų.Gaminimas Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukt..
Recepto vertinimas:
Trapi tešlaIngridientai:300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai arba 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinėlės arba vyno.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Padaryti kauburėlį ir viduryje duobutę. Dubenėlyje šakute sumaišyti cukrų..
Recepto vertinimas:
Plakta trapi tešlaIngridientai:55 g sviesto; 35 g cukraus; 1 trynys; Žiupsnelis druskos; 70 g miltų.Gaminimas 26 cm skersmens torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą, cukrų, trynį bei druską išplakti iki purios masės, įmaišyti išsijotus miltus. Tešlą sudėti ..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešlaIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Bal..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešla su vandeniuIngridientai:6 kiaušiniai; 300 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė arba 1 pak. vanilinio cukraus; 300 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną �..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo mielinė tešla
Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..
Recepto vertinimas:
Plakta mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; Apie 250 ml pieno; 150 g minkšto sviesto; 100-125 g cukraus; 2-4 tryniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė.Gaminimas Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota mielinė tešla Ingridientai: 500 gramų miltų, žiupsnelis druskos, 30 gramų mielių, ne daugiau kaip 250 mililitrų pieno, 50 - 60 gramų cukraus, 250 - 300 gramų sviesto, 1 kiaušinis ir 1 papildomas kiaušinio trynys Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant len..
Recepto vertinimas:
Paprasta sluoksniuota tešlaIngridientai:250 g šalto sviesto; 250 g miltų; Žiupsnelis druskos; 5-6 valg. š. acto; Ne daugiau kaip 125 ml vandens.Gaminimas Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į p..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota tešla su grietine
Sluoksniuota tešla su grietineIngridientai:250 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 250 g sviesto; Žiupsnelis druskos; 125 g grietinės; 1 arb. š. cukraus.Gaminimas Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Pada..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota tešla su varškeIngridientai:250 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 250 g sviesto; 250 g varškės; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant siete..
Recepto vertinimas: