20 rezultatų ieškant "sviesiai"
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..
Recepto vertinimas:
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..
Recepto vertinimas:
Kieti kiaušiniai su saldžiąja paprika
Kieti kiaušiniai su saldžiąja paprika Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Šaukštas sviesto arba alyvų aliejaus 2.2 supjaustyti svogūnai 3.2 nedidelės saldžiosios paprikos 4.6 kiaušiniai 5.½ stiklinės grietinėlės 6.šviežiai maltų juodųjų pipirų smulkintų petražolių arba kr..
Recepto vertinimas:
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.4 šaukštai citrinos sulčių arba rūgštaus vyno, 3.2 šaukštai aliejaus, 4.1 svogūnas, 5.1 petražolė, 6.1 morka, pipirų, druskos, 7.2 šaukštai miltų, 8.2 šaukštai rieba..
Recepto vertinimas:
Troškintas triušis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 triušis, 2.3 šaukštai riebalų, 3.1,5 - 2 stiklinės sultinio ar vandens, 4.2 šaukštai vyno ar acto, druskos, pipirų, 5.2 šaukšteliai miltų, 6.3 šaukštai grietinės, 7.1 šaukštas aštraus padažo, 8.1 petražolės šaknis..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su kepenine dešra
Karšti sumuštiniai su kepenine dešra Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės duonos, 30 g taukų arba margarino, 200-250 g kepeninės dešros, 4-6 kiaušiniai, 1 svogūnas arba svogūnų laiškų, druskos, pipirų, 1-2 pomidorai. Gaminimas: Duona iš abiejų pusių apkepinama, kol bus švies..
Recepto vertinimas:
Kviečių ir linų sėmenų plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 valg. šaukštai sviesto arba margarino; 1 puodelis kviečių; ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; 1/2 puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 mažas pomidoras, supjaustytas kubeliais; 2 puodeliai vištienos sultin..
Recepto vertinimas:
Spanguolių putėsis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g spanguolių, 60g medaus, 120g cukraus, 60g manų kruopų Gaminimas: 200g perrinktų, gerai nuplautų ir nusausintų spanguolių sumalkite, išspauskite sunką ir padėkite šaltai. Likusius uogų tirščius užpi..
Recepto vertinimas:
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragasIngridientai:900 g. rikotos (ricotta) sūrio, 2/3 stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės miltų, 6 kiaušiniai, 1/4 arbat. š. malto cinamono, 2 arbat. š. šviežiai nutarkuotos apelsino žievelės, 2 arbat. š. vanilės ekstrakto, 1/8 arbat. š. druskos.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Manų saldėsis (chalva)Ingridientai:1 puodelis manų kruopų, 1 nedidelis pakelis sviesto, 1 puodelis cukraus (geriausia rudojo), 0,5 puodelis vandens, 0,5 puodelio razinų (nebūtinai). Gaminimas Į puodą įdėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Supilkite manų kruopas ir jas gerai maišykite ..
Recepto vertinimas:
Irisai (Sauliaus)Ingridientai:mažiausiai 400 ml indas virinimui, šviežios grietinės indelis (250ml), 300 g. cukraus, (galima dėti žemės riešutų), šaukštas sviesto.Gaminimas Į indą supilti pusę kiekio cukraus. Virinti ir maišyti tol kol pasidarys skysta ir ruda masė. Kai tarp rudos m..
Recepto vertinimas:
Rizotas su kumpiu ir gorgonzola
Rizotas su kumpiu ir gorgonzolaIngridientai:4 porcijoms: 6 valg. š. sviesto; 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 400 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 4 stiklinės (1 l) verdančio jautienos sultinio; Žiupsnelis šafrano; 50 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) s�..
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Bananai tešloje su medaus padažu
Bananai tešloje su medaus padažuIngridientai:Tešlai: 80 g miltų; 2 valg. š. kukurūzų krakmolo; ¼ arb. š. kepimo miltelių; 150 ml vandens; 1 kiaušinio baltymas; 1 arb. š. sezamų aliejaus Žemės riešutų arba kukurūzų aliejaus kepimui. Įdarui ir padažui: 4 bananai; 2 valg. š. ..
Recepto vertinimas:
MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS
MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAISIngridientai:Tešlai:5 kiaušinių tryniai5 šaukštai šilto vandens175 g cukraus5 kiaušinių baltymaižiupsnelis druskos150 g miltų2 šaukšteliai kepimo miltelių100 g maltų graikinių ri..
Recepto vertinimas:
BANANAI MEDUJEIngridientai:Tešlai: 80 g miltų, 2 šaukštai kukurūzų krakmolo, 14 šaukštelio kepimo miltelių, 150 ml vandens, 1 kiaušinio baltymas, 1 šaukštelis sezamo aliejaus, 4 bananai, 2 taukštai sezamo sėklų, žemė..
Recepto vertinimas:
Kepta duona su sūrio ir majonezo mase
Kepta duona su sūrio ir majonezo maseIngridientai:1 kg ,,Klaipėdos" naminės raikytos duonos (baltos);aliejaus;300 g fermentinio sūrio;8 šaukštelių majonezo;druskos;8 skiltelių česnako;trupučio juodųjų maltųjų pipirų.GaminimasFermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majone..
Recepto vertinimas: