18 rezultatų ieškant "zirniais"
Kiauliena su žirniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiauliena, 2 stiklinės džiovintų žirnių, 1 l vandens, druskos, pipirų, 2 svogūnai, petražolės šaknis, gabalėlis morkos. Gaminimas: Žirnius 6 valandas mirkyti. Į puodą sudėti mėsą, ant jos žirnius, supjaustytas daržoves,..
Recepto vertinimas:
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės žirnių, 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai grietinėlės, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bu..
Recepto vertinimas:
Moliūgo pyragas su riešutaisIngridientai: 100 g miltų 100 g maltų lazdyno riešutų žiupsnelio drusko 40 g cukraus 80 g sviesto 3 kiaušinių 500 g moliūgo minkštimo 200 g sutirštinto pieno nutarkuotos 1 citrinos žievelės 1 kiaušinio trynio 1 pak. vanilinio pudingo cukraus p..
Recepto vertinimas:
Kepti liežuvio griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,300-400 g virto liežuvio, 2,30 g sviesto, 3,1 kiaušinis, 4,3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgy..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais
Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g sluoksniuotos kiaulienos, 2.2 stiklinės džiovintų žirnių arba pupų, 3.1 litras vandens, 4.druskos, 5.pipirų, 6.šiek tiek rūkytos kiaulienos odelės, 7.2 svogūnai, 8.1 petražolės šaknis, 9.gabalėlis ..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Višta, kepta folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, druskos, pipirų, 1 šaukštelis kmynų, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies, 1 poras, 1 morka, 2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių. Gaminimas: Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrin..
Recepto vertinimas:
Viščiukai, kepti tešloje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 viščiukai arba 1 višta, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 1 šaukštelis ištirpinto sviesto ar aliejaus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų kepimui, muskato riešuto ar pjaustytų petražolės lapelių. ..
Recepto vertinimas:
Virta rūkyta šoninėIngridientai:800g šoninės, prieskonių, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa nuplaunama, dedama į verdantį vandenį, pridedama prieskonių bei prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies. Virta šoninė supjaustoma porcijomis, tvarkingai sudedama į pusduben..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su žirniais
Troškinta veršiena su žirniaisIngridientai:800g veršienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių, petražolių ar krapų lapelių, 40 g sviesto, truputis miltų, 1/2 stiklinės sultinio, druskos.Gaminimas Supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Kepti liežuvio griežinėliaiIngridientai:300-400 g virto liežuvio, 30 g sviesto, 1 kiaušinis 3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvoliot..
Recepto vertinimas:
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 150ml riebios grietinėlės; 4 susmulkintos česnako skiltelės; Žiupsnelis šafrano; 1 cinamono lazdelė; 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 15 g nulupto ir plonai supjaustyto šviežio imbiero; 300 g il..
Recepto vertinimas:
Rizotas su žirniais ir šonine ar kumpiu
Rizotas su žirniais ir šonine ar kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 60 g sviesto; 1 smulkiai sukapotas svogūnas; 60 g supjaustytos gabalėliais šoninės ar kumpio; 1 kg šviežių arba šaldytų žirnių; 3 valg. š. susmulkintų petražolių; 4 stiklinės (1 l) verdančio daržovių sultinio; 350..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šparagais ir žirniais
Rizotas su šparagais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 60 ml riebios grietinėlės; Žiupsnelis šafrano; 90 g sviesto; 250 g nedidelėmis dalelėmis supjaustytų šparagų; 3 smulkiai supjaustyti nedideli svogūnai; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 3 stiklinės (750 ml) verdančio..
Recepto vertinimas:
Rizotas su žirniais ir sūriuIngridientai:4 porcijoms: 500 g šviežių arba šaldytų žirnių; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; 150 g gabalėliais supjaustyto kumpio; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 350 g rizoto ryžių;..
Recepto vertinimas:
Ryžių tortasIngridientai:Tešlai: 200 g rupių kvietinių miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 80 g medaus; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. maltos vanilės; 1 kiaušinis; 4 valg. š. sviesto arba margarino; Riebalų formai patepti; 500 g džiovintų žirnių (kad pagrindas iškeptų..
Recepto vertinimas:
POMIDORŲ SRIUBA SU ŽIRNIAISIngridientai:1 kg pomidorų1 svogūnas6 šaukštai aliejaus3 šaukštai vyno acto2 česnako skiltelėsdruskos, pipirų200 g žalių žirnelių100 g grietinėlėspusės citrinos sulčiųpetra&..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ APKEPAS SU ŽIRNIAISIngridientai:1 svogūnas,1 šaukštas aliejaus,400 g ryžių,200 ml balto vyno,300 g žalių žirnių,1 l sultinio,3 šaukštai sviesto,5 šaukštai tarkuoto parmezano sūrio,2 morkosGaminimasSusmulkint..
Recepto vertinimas: