20 rezultatų ieškant "baltu padaazu"
Kūčių blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 1 pakelis varškės druska Gaminimas: Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynu..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Valentino pyragas Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos1 kiaušinio baltymas50 g migdolų drožlių100 g Demerara cukrausĮdaruišaukštelis želatinos2 šaukštai vandens500 g braškių100 g varškės300 ml plakamos grietinėlės30 g braš..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės baltų virtų pupelių, 2 l mėsos sultinio, 1 morka, 4 bulvės, pusė saliero, grietinės, druskos, petražolių lapų Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti pjaustytą morką, salierą, bulves. Virti, kol suminkštės. Tada sudėti i�..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgos Ingridientai: 2 pok. varškės (~500g, geriau rebesnė) 3-4 kiaušiniai 7-8 šaukštai miltų vanilinio cukraus 3-4 šaukštai cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinti) Gaminimas: Kiaušinius su cukrum išplakam iki purios masės , sudedam vanilinį cukrų..
Recepto vertinimas:
Kūčių blynaiIngridientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 1 pakelis varškės druska Gaminimas: Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynus, ..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis
Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės vandens, 250 g baltų pupų arba pupelių (arba 400 koncervuotų), 6 bulvės, 2 stiklinės pieno, stiklinė miežinių miltų arba miežinių kruopų, 100 g sviesto, 3 arbatiniai šaukšteliai druskos. ..
Recepto vertinimas:
Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..
Recepto vertinimas:
Tiramisu tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 šaukštai kakavos 2.4 kiaušiniai (atskirti baltymus nuo trynių) 3.3 šaukštai cukraus 4.250 gr sūrio Mascapone (galima pakeisti varškės mase, pvz. Varškės desertu be priedų) 5.1 pakelis (apie 30 vnt) biskvitinių sausainių 6.200 gr ..
Recepto vertinimas:
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Badeno slyvų tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 1.6 kiaušiniai, 2.100 g cukraus, 3.1 pakelis vanilinio cukraus, 4.100 g miltų, žiupsnis kepimo milteliu, žiupsnelis druskos, 5.2 šaukštai romo, 6.40 g džiūvėsėlių, 7.150 g susmulkintų lazdyno riešutų. Pertepimui..
Recepto vertinimas:
Daniškas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.220 g vištienos, 2.30 g sviesto, 3.50 g sauso balto vyno, 4.100 g pomidorų, 5.100 g bulvių, 6.20 g svogūnų laiškų, 7.20 g duonos trupinių, 8.10 g tarkuoto sūrio, 9.5 g petražolių lapelių, druskos. Gaminimas: Viščiuką išdaryti..
Recepto vertinimas:
Viščiukų kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 maži viščiukai arba 2 didesni, 2.2 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių, 4.2 šaukštai sviesto, viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės, 5.2 riekelės pyrago, pieno, 6.1 petražolė, maltų pipirų, druskos, 7.0,5 sv..
Recepto vertinimas:
Salotų vyniotinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 dideli žalių salotų lapai, 100 g balto sūrio, ryšulėlis svogūnų laiškų, 2 kiaušiniai, 6 šaukštai majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Kietai virtus kiaušinius stambiai sutarkuoti. Išmaišyti su trintu baltu sūriu, sud..
Recepto vertinimas:
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sluoksniuotos tešlos, 100 kriaušių, 60g cukraus, 0,5g maltų cinamonų, 5g sviesto, 15g baltų razinų Gaminimas: 100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos d�..
Recepto vertinimas:
Svočios pyragas (karvojus)Ingridientai:1/2kg miltų, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės, 150 g mielių, 10 trynių, 350 g cukraus, 350 g sviesto, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 citrinų žievelės, 3 stiklinės razinų, 10 g druskos.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, ..
Recepto vertinimas:
Salotų vyniotinisIngridientai:8 dideli žalių salotų lapai, 100 g balto sūrio, ryšulėlis svogūnų laiškų, 2 kiaušiniai, 6 šaukštai majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Kietai virtus kiaušinius stambiai sutarkuoti. Išmaišyti su trintu baltu sūriu, sudėti susmulkintus svogūnų laiš..
Recepto vertinimas:
Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniai
Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniaiIngridientai:8 gabalėliai bekonienos (po 75 g), 500 g kalakuto krūtinėlės, alyvuogės (be kauliukų), kiaušinis, 8 porų lapeliai, 2 skiltelės česnako, 30 g fermentinio sūrio, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Kalakutieną supjaustome į 8 pailgus vieno..
Recepto vertinimas:
Grybai vyne su grietineIngridientai:4 šaukštai sviesto, 1 kg smulkiai supjaustytų grybų (geriausiai baltų arba pievagrybių), 4 šaukštai pusiau sauso balto vyno, 1,5 šaukštelio druskos, 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų, 0,5 šaukštelio raudonųjų pipirų, 2 stiklinės grietinės, ..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai putėsiaiIngridientai:150 g juodojo šokolado mažais gabaliukais,3 šaukštai stiprios ekspreso kavos,2 šaukštai SPLENDA granulių, ištirpintų kavoje,100 g nesūdyto sviesto kubeliais,3 kiaušiniai (atskirai baltymai ir tryniai).GaminimasIštirpinkite šokoladą, kavą (kartu su S..
Recepto vertinimas: