16 rezultatų ieškant "sutrupintas"

Bulvių lazdelės su sūriu

Bulvių lazdelės su sūriu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. virtų bulvių, 100 g. miltų, 100 g. margarino, 1 kiaušinis, druskos, tarkuoto fermentinio sūrio.  Gaminimas: Miltai supilami ant lentos, dedamas sutrupintas margarinas ir sutrintos bulvės, pabarstoma druska ir greit sumink..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis aguonų pyragas

Kalėdinis aguonų pyragasIngridientai: 2 kiaušiniai 15 šaukštų cukraus 35 gr. presuotų mielių 6 šaukštai aliejaus 500 ml. pieno 1 kg aukšč. r. 550C tipo kvietinių miltų Įdarui: 300 gr. aguonų 300 gr. sviesto 15 šaukštų cukraus 2 stiklinės razinų Kiaušinius..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiškos spurgos

Žemaitiškos spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 3.25 g mielių, 4.3 tryniai, 5.50 g lydyto sviesto, 6.0,5 stiklinės bruknių uogienės, druskos, 7.2 šaukštai miltinio cukraus, 8.0,5 pakelio vanilinio cukraus, 9.400 g riebalų. Gaminimas: Piene..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su mielėmis

Bulvienė su mielėmisIngridientai:250 g bulvių 10 g mielių 1 svogūnas 2 šaukštai sviesto 6 šaukštai pieno 3 šaukštai miltųGaminimasBulves supjaustyti juostelėmis ir išvirti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su šaukštu svie..

Recepto vertinimas: 0

Draugų spurgos

Draugų spurgosIngridientai:1,5 kg miltų, 3 šaukštai sviesto, 1/3l. grietinėlės, kiaušinis, 12 trynių, stiklinė cukraus, 2 šaukštai mielių, marmelado, cukraus pudros, cinamono.Gaminimas Trynius ištrinti su cukrumi iki baltumo ir sumaišyti su grietinėle. Suberti persijotus miltus, sutr..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su riešutais

Mielinės bandelės su riešutaisIngridientai:250 ml pieno, 50 g tirpinto sviesto, 0,5 stiklinės cukraus, 40 g mielių, 500 g miltų, žiupsnelis druskos, kiaušinis. Įdarui: 200 g riešutų, 50 g sviesto, 0,5 stiklinės cukraus. Aptepui: 5 šaukštai citrinų sulčių, 200 g cukraus pudros,Ga..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažu

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažuIngridientai:4-6 porcijos: 750g prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės suspausto, bet nesmulkinto česnako, 1 džiovintas sutrupintas raudonasis čili pipiras, 3 lašai "Tabask..

Recepto vertinimas: 0

Skanūs kūčiukai

Skanūs kūčiukaiIngridientai:600 g. miltų tešlai, 100 g. miltų kočiojimui, 250 g. cukraus, 80 g. margarino arba sviesto, 70 g. aguonų, 40 g. mielių, druskos, vandens.Gaminimas Į pašildytą vandenį (ne verdantį) dėti sutrupintas mieles, margariną, druską; ištirpdyti ištrinti iki vie..

Recepto vertinimas: 0

Bucatini su alyvuogėmis ir grybais

Bucatini su alyvuogėmis ir grybaisIngridientai:Porcijos: 4-6 60ml pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 valgomieji šaukštai kapotų petražolių, 3 skiltelės smulkinto česnako, Citrinos sulčių iš 1/4 arba 1/2 citrinos, 100g žaliųjų alyvuogių be kauliukų, stambiai supjaustyti, 1..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)Ingridientai:600 g miltų; 25 g mielių; 100 g cukraus; 100 g sviesto; 5 kiaušiniai; 1 arb. š. maltų anyžių; Ant peilio galo tarkuoto muskato riešuto; 2 valg. š. apelsinų esencijos; 1 valg. š. tarkuotos apelsino žievelės; Ant peilio ga..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)Ingridientai:500 g miltų; 40 g mielių; 1 arb. š. cukraus; 50 ml pieno; 1 svogūnas; 2 valg. š. aliejaus; 200 g Ementalio arba Čederio sūrio; 2 šakelės šviežių mėtų; 4 kiaušiniai; 150 g sviesto; 1,5 valg. š. Crème fraîche arba riebios g..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosais

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosaisIngridientai:8 pyragėliams: Tešlai: 42 g kubelis mielių; 2 valg. š. cukraus; 125 ml šilto pieno; 40 g sviesto arba margarino; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 375 g miltų. Įdarui: 100 g įvairių riešutų ir razinų mišinio ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Pyragėliai su agrastais ir kiviaisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 300 g miltų; 30 g mielių; 2 valg. š. cukraus; 150 ml drungno pieno; 40 g grietinės; 6 valg. š. aliejaus; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 250 ml pieno; ½ pak. vanilinio pudingo miltelių; 1 valg. š. ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės spurgos su slyvų įdaru

Mielinės spurgos su slyvų įdaruIngridientai:12 spurgų: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 6 valg. š. cukraus; 125 ml drungno pieno; 150 g grietinės; 1 kiaušinis; Trinta citrinos žievelė; Žiupsnelis druskos; 4 valg. š. sviesto; 200 g trintų slyvų tyrės arba uogienės; 4 valg. š. kapo..

Recepto vertinimas: 4

Bavariški riebaluose kepti paplotėliai

Bavariški riebaluose kepti paplotėliaiIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 85 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė; 80 g sviesto; 500 g kokoso riebalų arba 500 ml kepimui skirto aliejaus; Cukraus paplotėliams pabarstyti..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDINIS AGUONŲ PYRAGAS

KALĖDINIS AGUONŲ PYRAGASIngridientai:1 kiaušinis6 šaukštai cukraus3 šaukštai aliejaus40 g mielių250 ml pieno0,5 kg miltųĮdarui:150 g aguonų150 g sviesto6 šaukštai cukraus1 stiklinė razinųGaminimasKiaušinį, cukrų..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: sutrupintas