25 rezultatų ieškant "virta"
Trumpai virta daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai supjaustyti, aliejuje pakepinti svogūnaismulkiai supjaustytas kopūstas2 šiaudeliais sutarkuotos morkoskonservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų,2 skiltelės smulkiai supjaustytų česnakųžalių arba džiovintų pri..
Recepto vertinimas:
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jūros kopūstai, virta šviežia žuvis, virtos bulvės, konservuoti žirneliai, majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Virtas bulvių vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 virtos bulvės, 100 g manų kruopų, 150 g miltų, 2 kiaušiniai, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 250 rūkytos mėsos arba dešros, 50 g džiūvėsių, 80 g sviesto. Gaminimas: Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska,..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Menkė virta agurkų sūryme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 150 g daržovių, 50 g agurkų sūrymo, 50 g padažo, prieskonių. Gaminimas: Inde su vandeniu užvirinkite prieskonines daržoves, pagardinkite prieskoniais ir pavirkite dar 5 minutes. Supilkite agurkų sūrymą, užvirki..
Recepto vertinimas:
Virtas baltymų glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g miltinio cukraus, 3 baltymai, 1,/ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys, 0,5 šaukšto acto. Gaminimas: Vandenį ir cukrų supilkite į maža puodelį ir uždengę pavirkite kol pasidarys tirštas sirupas. Tada supilkite vieną šaukšt..
Recepto vertinimas:
Virtas glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g cukraus, ¼ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys. Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilkite į puodelį, uždenkite ir virinkite, kol sutirštėja. Tada supilkite citrinos sultis ir sirupą atšaldykite įdėję į indą su šaltu vandeniu. Tad..
Recepto vertinimas:
Žuvis majoneze Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 95 g žuvies, 35 g majonezo, 10 g drebučių, 150 g virtų daržovių, 20 g salotų, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Lėkštę išklokite salotų lapais, ant viršaus dėkite 50 g daržovių, užpilkite majonezu, ant jų sudėkite virtą, sup..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės virtų pupelių, 2 virta morka, 2 virta bulvė, 2 svogūnai, Žiupsnelis kmynų, 1 stiklinės aliejaus, Druska. Gaminimas: Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską s..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir kumpio apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 pomidorai, 300 g virto rūkyto kumpio, 3 virtos bulvės, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, džiūvėsėlių. Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pip..
Recepto vertinimas:
Virta mėsa su grybais ir agurkais
Virta mėsa su grybais ir agurkais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos jautienos, 150 g grybų, 3 marinuoti agurkai, svogūnas, petražolių lapelių, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai acto, druskos, cukraus, 0,5 šaukštelio garstyčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Ant jos uždėti..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Virtas veršienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg veršienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g lašinukų, morka, petražolė, ½ stiklinės žirnių, vandens. Gaminimas: Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visu..
Recepto vertinimas:
Virta kiauliena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos, 1 l vandens, svogūnas, 0,5 griežčio, 4 morkos, petražolės šaknis, 0,5 kg kopūstų, 6 bulvės, druskos, 3 pipirai. Gaminimas: Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudė..
Recepto vertinimas:
Virta kiauliena su vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g džiovintų vaisių, vandens. Gaminimas: Mėsą įpjauti, įdėti druskos, prieskoniu, sudėti džiovintus vaisius. Mėsą surišti ir įdėti į pasūdytą vandenį. Užvirinti ir virti 2 ..
Recepto vertinimas:
Virta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 3 l vandens, svogūnas, petražolės šaknis, morka, šaukštas miltų, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Paruoštą antį įdėti į verdantį vandenį ir virti 2 valandas. Vėliau sudėti daržoves ir pasūdyti. Išvirusią, supjaustyti. Mil..
Recepto vertinimas:
Virtas kalakutas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kalakutas, 3 l vandens, poras, 2 petražolės šaknys, morka, druskos, 2 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinėlės. Gaminimas: Kalakutą supjaustyti gabalais, sudėti į verdantį vandenį ir virti valandą. Baigiant virti, su..
Recepto vertinimas:
Virtas triušis padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g triušienos, 10 g prieskoninių daržovių, 75 g padažo, 150 g priedo, druskos. Gaminimas: Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruoš..
Recepto vertinimas:
Virta kalakutiena su daržovėmis
Virta kalakutiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g kalakutienos, 1 l vandens, poras, 5 morkos, stiklinė žirnių, kopūstas, 200 g pupelių, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėlia..
Recepto vertinimas: