20 rezultatų ieškant "garnyrui"
Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..
Recepto vertinimas:
Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (4 asmenų šeimai) 8 vienodo dydžio pievagrybių, 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo, 0,5 šalto rūkymo kumpio su lašinukais, prieskonių, aliejaus kepimui, česnako, svogūno, medinių smeigtukų, garnyrui – mėgstamų daržovių..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 70 - 100 g. savo sultyse virtų baravykų ar kt. grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno arba poro, 0,5 morkos, 0,5 petražolės ar gabalėlis saliero, 1 litras vandens, 1 šaukštas grietinės arba ..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Obuolių šerbetas su kalvadosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g nuluptų, be sėklų obuolių 450 ml vandens vienos citrinos žievelės arba sultys 200 ml smulkaus cukraus 1 kiaušinio baltymas 2-3 valgomieji šaukštai kalvadoso garnyrui: šokolado gabalėliai Gaminimas: 1. Supjaustykite obu..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..
Recepto vertinimas:
Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Daniškas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.220 g vištienos, 2.30 g sviesto, 3.50 g sauso balto vyno, 4.100 g pomidorų, 5.100 g bulvių, 6.20 g svogūnų laiškų, 7.20 g duonos trupinių, 8.10 g tarkuoto sūrio, 9.5 g petražolių lapelių, druskos. Gaminimas: Viščiuką išdaryti..
Recepto vertinimas:
Vištiena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g vištienos filė 1 šaukštas prieskonių vištienai, “Vegetos”, aliejaus kepimui. Tešlai: 1.4 kiaušiniai 2.200 g grietinėlės 3.4 šaukštai miltų baltųjų pipirų, aromatinės druskos. Garnyrui: Cukinijos, paprikos ir..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti lašišos kepsneliai
Grilyje kepti lašišos kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 рakelis šviežių čiobrelių, 2.1 citrinos sultys, 3.6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4.4 gabaliukai šviežios lašišos (po 200 g), druskos ir pipirų pagal skonį, 5.1 citrina, žiupsnelis stambiai maltų pipirų G..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2.5 kg cukinijos, 0.5 kg paprikos, 0.5 litro pomidorų padažo, 0.5 kg šparaginių pupelių, 0.5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė cukraus, 0.5 stiklinės 9% acto, 1 valgomas šaukštas druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Ananasų sultyse troškinta vištiena
Ananasų sultyse troškinta vištienaIngridientai:400 g vištienos filė, 400 g ananasų sulčių, 200 g virtų ryžių, 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo, brokoliai garnyrui, karis, druska.Gaminimas Vištieną supjaustyti kubeliais, dėti į įkaitintą keptuvę, pakepinti 2-3 min., pilti ananas..
Recepto vertinimas:
Vištienos kepsnys „Sombrero“
Vištienos kepsnys „Sombrero“Ingridientai:4 vištienos krūtinėlių filė; 100 g fermentinio sūrio; 1 indelis konservuotų ananasų; 1 valg. š. majonezo; Vištienos prieskonių; Kario. Garnyrui: 1 stiklinė ryžių; 1 saldžioji paprika; Žaliųjų žirnelių; Konservuotų kukurūz�..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos maltinukai su šparaginėmis pupelėmis
Kalakutienos maltinukai su šparaginėmis pupelėmisIngridientai:3 porcijoms: 600 g kalakutienos krūtinėlių faršo; 1 kiaušinis; 150 g sviesto; druskos ir ką tik maltų pipirų; kapotų žalumynų. Garnyrui: 500 g šparaginių pupelių; 1 citrinos sulčių; 200 ml grietinėlės; 2 valg. š. ..
Recepto vertinimas:
Tuno kepsneliai su įdarytu pomidoru
Tuno kepsneliai su įdarytu pomidoruIngridientai:2 asmenims: 500 g tuno; ½ citrinos sulčių; 2 česnako skiltelės; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; žiupsnelis raudonėlių; druskos ir ką tik maltų pipirų. Garnyrui: 2 nedideli pomidorai; 1 kiaušinis; 1 svogūnas; 2 valg. š. neriebaus ma..
Recepto vertinimas:
vištiena alujeIngridientai:10 vištienos sparnelių,1 stiklinė alaus,2 svogūnai,2 šaukštai grietinės,vištienos prieskoniai,kmynai, druska,miltai,aliejaus,1 stiklinė virinto vandens.GaminimasSparnelius įtriname prieskoniais, druska,kmynais ir paliekame pusvalandžiui ,po to vištienos sparne..
Recepto vertinimas: