11 rezultatų ieškant "sutrupinta"
Lašišos apkepas su špinatais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lašišos filė 400 g fermentinio sūrio 4 kiaušinių 300 g špinatų sviesto druskos, pipirų Gaminimas: Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supi..
Recepto vertinimas:
Lašišos apkepas su špinatais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos filė 400 g fermentinio sūrio 4 kiaušinių 300 g špinatų sviesto druskos, pipirų Gaminimas: Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietel�..
Recepto vertinimas:
Kavos ir šokolado pudingasIngridientai:100g karčiojo šokolado, 125ml pieno, 125ml stiprios kavos, 125ml grietinėlės, šaukštas cukraus, 2 sklidini šaukštai krakmolo, malto cinamono, druskos.Gaminimas 1. Pieną ir grietinėlę supilame į puodą, įberiame truputį druskos ir užverdame. Sud..
Recepto vertinimas:
Pieniška ŽelėIngridientai:1l. pieno, 4 tryniai, 5 šaukštai cukraus, 1 lazdelė vanilės, 1 stiklinė apelsinų sulčių, 2 šaukštai želatinos, vaisiai papuošimui.Gaminimas Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirp..
Recepto vertinimas:
Pyragas su špinatais ir sūriuIngridientai:400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos, 225g. šviežių špinatų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, didelis svogūnas, 350g. fetos, ryšelis svogūnų laiškų, 20g. šviežių krapų, 20g. šviežių petražolių, 1/4 šaukštelio tarkuotų muskatų, 100g. s..
Recepto vertinimas:
Ravioli genujietiškaiIngridientai:500g miltų, 25g lašinukų, 100g virtos vištienos, 50g kumpio, 250g virtų špinatų, riekė baltos piene išmirkytos duonos, 120g tarkuoto "Parmezan" sūrio, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų, maltų muskatų riešutų, 50g sviesto.Gaminimas Pagaminkite tradicin�..
Recepto vertinimas:
Sraigės vyno padažeIngridientai:50 sraigių, šaukštas taukų, 100 g kumpio, 2-3 skiltelės česnako, riekelė sudžiūvusios baltos duonos, 2 stiklinės balto vyno, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti j..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su rikotos ir avies sūriu
Spagečiai su rikotos ir avies sūriuIngridientai:4-6 porcijos: 250g šviežio rikotos sūrio, 6 valgomieji šaukštai sviesto, susmulkinkite 60g šviežiai tarkuoto Ricotta, Salata sūrio, 1 džiovinta sutrupinta aitrioji paprika, Druska, 500g spagečių, 60g tarkuoto avies pieno sūrio.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Aviečių putėsiaiIngridientai:6 porcijos 650 g aviečių, 230 g raudonųjų serbentų, 140 g vanilinio cukraus, 8 riekės padžiuvusio batono, 3 šaukštasi aviečių likerio, 100 ml grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, uogų ir mėtų šakelių papuošti.Gaminimas Uogas ir vanilinį cukrų sube..
Recepto vertinimas:
Vynuogių pyragasIngridientai:8 porcijos 250 g miltų, 300 g žaliųjų, juodųjų ir raudonųjų vynuogių, 150 g liesos varškės, 100 g varškės sūrio, 50 g manų kruopų, 175 g miltinio cukraus, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai aliejaus, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, citrina, miltų pabarstyti..
Recepto vertinimas:
Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru ir šokoladiniu padažu
Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru ir šokoladiniu padažuIngridientai:25-30 mažų pyragėlių: Tešlai: 30 g lydyto sviesto; Žiupsnelis druskos; 75 g miltų; 2 kiaušiniai. Vaniliniam kremui: 2 tryniai; 40 g cukraus; 20 g krakmolo; 1 l pieno; 50 ml grietinėlės; 1 pak. vanilini..
Recepto vertinimas: