Lašišos apkepas su špinatais
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
200 g lašišos filė
400 g fermentinio sūrio
4 kiaušinių
300 g špinatų
sviesto
druskos, pipirų
Gaminimas:
Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietelį nuvarvėti.
Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukti šaukštu. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti.
Į sūrio ir kiaušinių masę sudėti smulkiai pjaustytą lašišą ir išmaišyti. Apskritą kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.
Kepimo formą šonuose iškloti špinatų lapais, supilti lašišos masę. Apkepą kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Tinka vartoti su:Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!