Drebučiai "Rūta"

Ingridientai:
3 g mėtų,
120 g cukraus,
1300 g vandens,
70 g želatinos,
50 g bruknių,
50 g šaltalankio,
300 g kondensuoto pieno,
vanilino.
Gaminimas
Mėtas užpilti verdančiu vandeniu (300 g) ir palaikyti 15 min. Nupylus pasaldinti (20 g), supilti ištirpusią želatiną (10 g).Bruknes sutrinti, išspausti sultis, o luobeles, užpylus vandeniu (200 g), 15 min. pavirti. Į nuovirą dėti cukrų (50 g), supilti išspaustas sultis, ištirpusią želatiną.

Šaltalankio uogas blanširuoti, išspausti sultis, supilti į virintą vandenį (200 g), sudėti cukrų (50 g), ištirpintą želatiną (10 g). Kondensuotą pieną ištirpinti virintame vandenyje (600 g), sudėti vaniliną, ištirpintą želatiną (40 g).

Kiekvienas sluoksnis stingdomas 2-3 mm storiu. Po kiekvieno sluoksnio 2-3 mm storio pilamas kondensuoto pieno sluoksnis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!