SILKĖS IR APELSINŲ UŽKANDIS

Ingridientai:
1 puselė silkės,
2 apelsinai,
1 mėlynasis svogūnas,
1 karnišonas,
1/2 kiaušinio,
1/2 šaukštelio krakmolo,
100 g bulvių košės,
1 šaukštas tarkuoto parmezano.

Gaminimas
Nutarkuojame apelsinų žieveles, išspaudžiame sultis. Sumaišome ir verdame, kol nugaruos pusė skysčio. Nukošiame, sultis dar kartą užverdame ir supilame išleistą krakmolą, į bulvių košę įmušame
kiaušinį ir sudedame tarkuotą sūrį. Kepame orkaitėje 10 minučių 180 °C temperatūroje.
Į lėkštę supilame sutirštintas apelsinų sultis, bokšteliu lėkštės vidurį sudedame košę,
aplinkui sudėliojame smulkintą silkę, svogūną ir kornišoną. Jei norite susukti silkės filė, filė reikia lengvai pamušti (galima ir peilio kotu).

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!