9 rezultatų ieškant "sterko"

Žuvienė “Marselietė” su šafranu

Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Žvejų sriuba

Žvejų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g žuvies sultinio, 30 g šviežio sterko, 150 g bulvių, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos, lauro lapelių, žalumynų. Gaminimas: Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvie..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu

Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms paruošti reikės: 1.800 g sterko file 2.300 g „Daumantų“ pusriebio majonezo 3.150 g grietinėlės 4.80 g „Daumantų“ rapsų aliejaus 5.50 g susmulkintų petražolių 6.1 vnt. citri..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, prismaigstyta grybų

Žuvis, prismaigstyta grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šviežio sterko, ešerio arba plekšnės, 2.1 stiklinė virtų grybų, 3.2 šaukštai margarino arba sviesto, druskos, citrinos sulčių arba acto, vandens, žuvų sultinio, 4.3 šaukštai grietinės, maltų džiūvėsėlių. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g  česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..

Recepto vertinimas: 1

Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste

Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitrio..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas sterkas

Grilyje keptas sterkasIngridientai:8 gabaliukai sterko (gali būti ir lašiša), 1 citrina, 1 skiltelė česnako, 1 ryšelis petražolių, 50 g sviesto, druskos, žuvies pagardų.Gaminimas Žuvies gabaliukus pašlakstyti citrinos sultimis, Įtrinti druska ir žuvies pagardais. Pastatyti šalta..

Recepto vertinimas: 1

ŽUVIENĖ II

ŽUVIENĖ IIIngridientai:30 g lašišos filė, 30 g sterko filė, 1 svogūnas, 1/2 morkos, 100 g grietinėlės, žalumynų, 3 kvapnieji žirneliai, žuvies prieskonių, laurų lapas.GaminimasSvogūnus supjaustome žiedais, morkas - ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sterko