15 rezultatų ieškant "minkstimas"
Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Paruošti baklažanai per..
Recepto vertinimas:
Keptos bandelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bandelės, 2 obuoliai, 100 g varškės, šaukštas medaus, 100 g sviesto, šaukštas pyrago džiūvėsėlių. Gaminimas: Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutark..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su avokadu Ingridientai : 1 avokadas (prinokęs, turi būti šiek tiek minkštokas) Batono Česnako Druskos Paruošimo būdas: Avokadas perpjaunamas perpusę, išimamas kaulas. Arbatiniu šaukšteliu gramdomas avokado minkštimas ir tepamas ant batono riekės. Iš vieno av..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas, Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir moliūgų sriubaIngridientai:0,5 kg moliūgo, 2—3 bulvės, litras pieno, 0,5l vandens, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Moliūgas nulupamas, minkštimas be sėklų supjaustomas kubiukais, užpilamas 0,5l vandens ir verdamas. Kai moliūgas išverda, sudedamos stambiai tarkuotos..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su įdaruIngridientai:6—7 bulvės, 100 g sviesto, 2 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 20 g „Rambyno" sūrio, druskos, žiupsnelis mairūno.Gaminimas Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebia..
Recepto vertinimas:
Įdarytas batonasIngridientai:1 batonas, 100 g sviesto, 100 g dešros ar kumpio, 1 šaukštelis stalo garstyčių, 2 kiaušiniai, 100 g agurko.Gaminimas Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai iš..
Recepto vertinimas:
Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..
Recepto vertinimas:
Įdaryti lydekos gabalaiIngridientai:800g lydekos, 2—3 riekelės pyrago, 100g pieno, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 40g sviesto, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis), 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Pada..
Recepto vertinimas:
Keptų baklažanų ir riešutų salotos
Keptų baklažanų ir riešutų salotosIngridientai:1 kg baklažanų, 6 pomidorai, 60 ml alyvuogių aliejaus, grūsta česnako skiltelė, 2 šaukštai citrinų sulčių, 55 g paskrudintų žemės riešutų, 55 g parmezano drožlių, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Baklažanus kepame grilyje ma..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis įdaryti pomidorai (Jūratės)
Daržovėmis įdaryti pomidorai (Jūratės)Ingridientai:8 vidutinio dydžio pomidorai, druskos. Įdarui: keletas bulvių, morkos, 1 žiedinis kopūstas, 100g sviesto, 1 v.š. džiūvėsių, 1 svogūnas, druskos, pipirų, galima įdėti ir grybų.Gaminimas Pomidorų viršūnėlės nupjaunam..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaulienos eskalopai (neriebi, minkšta mėsa be kaulo, iš strėnų arba užpakalinės kojos minkštimo); 115 g baltos duonos džiūvėsėlių; 55 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; 1 arb. š. džiovinto r..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)Ingridientai:1 batonas; 1-1,5 pakeliai varškės; 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės; 1 stikl. mėlynių, žemuogių, smulkintų braškių ar vyšnių; 4-5 valg. š. pieno; 2 kupini valg. š. želatinos; Cukraus pagal skonį; 2 arb. š. vanilinio cukr..
Recepto vertinimas:
Šventinis melionasIngridientai:1 melionas, 100 g arbūzo, 100 g likerio.Gaminimas Melionas nuplaunamas, jo viršus nupjaunamas, o vidus išskobiamas. Meliono ir arbūzo minkštimas supjaustomas kubeliais ir sudedamas į meliono vidų. Užpilama likeriu. Palaikoma 10 minučių. Puošiama arbūzo ir..
Recepto vertinimas: