ŽUVIENĖ II

Ingridientai:
30 g lašišos filė,
30 g sterko filė,
1 svogūnas,
1/2 morkos,
100 g grietinėlės,
žalumynų,
3 kvapnieji žirneliai,
žuvies prieskonių,
laurų lapas.
Gaminimas
Svogūnus supjaustome žiedais, morkas - griežinėliais, sudedame į puodą ir užpilame 200 g vandens. Verdame atidengę puodą. Kai daržovės suminkštėja, sudedame kubeliais pjaustytą žuvį ir suberiame prieskonius. Verdame 3 minutes. Nugraibome putas, supilame grietinėlę, užviriname. Tiekiame pabarstę smulkintais žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!