ŽUVIENĖ II
Ingridientai:30 g lašišos filė,
30 g sterko filė,
1 svogūnas,
1/2 morkos,
100 g grietinėlės,
žalumynų,
3 kvapnieji žirneliai,
žuvies prieskonių,
laurų lapas.
Gaminimas
Svogūnus supjaustome žiedais, morkas - griežinėliais, sudedame į puodą ir užpilame 200 g vandens. Verdame atidengę puodą. Kai daržovės suminkštėja, sudedame kubeliais pjaustytą žuvį ir suberiame prieskonius. Verdame 3 minutes. Nugraibome putas, supilame grietinėlę, užviriname. Tiekiame pabarstę smulkintais žalumynais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!