Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 porcijoms paruošti reikės:
1.800 g sterko file
2.300 g „Daumantų“ pusriebio majonezo
3.150 g grietinėlės
4.80 g „Daumantų“ rapsų aliejaus
5.50 g susmulkintų petražolių
6.1 vnt. citrinos
druskos, maltų pipirų, miltų
Sterkas supjaustomas gabalėliais. Žuvies gabalėlius pabarsčius druska, pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Sterkas apkepamas apie 5 min.
Majonezo padažo gaminimui reikės pakaitinti puodelyje grietinėlę, sudėti „Daumantų“ pusriebį majonezą, susmulkintas petražoles ir užkaitinti iki virimo. Išspaudus ant žuvies pusę citrinos, užpilamas majonezo padažas ir išmaišomas.
Prie patiekalo pateikiamas garnyras-virtos bulvės su šviežiais pomidorais, agurkais
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!