11 rezultatų ieškant "pasildyto"

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  * 1 išplaktas kiaušinis; * 3 valg. šaukštai lieso pieno; * ½ puodelio maltų linų sėmenų; * ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; * ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų; * 1 valg. šaukštas džiovintų petr..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai

Sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g miltų, 1 kiaušinis, 15 g cukraus, 3 g druskos, 12 g mielių, 400 g vandens, 60 g aliejaus, 75 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite mil..

Recepto vertinimas: 3

Sklindžiai su obuoliais

Sklindžiai su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų, 2 kiaušiniai, 10 g cukraus, 100 g obuolių, 5 g druskos, 5 g mielių, 150 g vandens, 40 g aliejaus, 60 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens i..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai)

Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 72 g miltų, 0,5 kiaušinio, 3 g margarino, 3 g mielių, cukraus, 115 g vandens, 5 g lydytų kiaulės taukų, 1,5 g druskos. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 35 – 40º, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pa�..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 1

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: išplaktas kiaušinis; 3 valg. šaukštai lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų; 1 valg. šaukštas džiovintų petra..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kukuliai

Sūrio kukuliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 baltymai, 200 g tarkuoto sūrio, truputis miltų, riebalų kepimui, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, druskos,pipirų. Gaminimas: Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberi..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu

Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienuIngridientai:2—3 bulvės, morka, svogūnas, gabalėlis saliero, šaukštas aštraus pomidorų padažo, 50 g margarino arba sviesto, 0,5l kefyro ar rūgusio pieno, petražolių lapelių.Gaminimas Į ištirpintą sviestą arba margariną..

Recepto vertinimas: 5

Salotų krepšeliai

Salotų krepšeliaiIngridientai:Tešlai: 300g miltų, 80g sviesto, 100g grietinės, 2-3 šaukšteliai pieno, 1 kiaušinis, 1 šaukštelis cukraus, druskos. Salotoms: 150g bulvių, 100g agurko, 100g paukštienos, 100g majonezo, druskos, pipirų, 1 kiaušinis, petražolių lapelių.Gaminimas Į mil..

Recepto vertinimas: 3

Atogrąžų aromatas

Atogrąžų aromatasIngridientai:1 puodelis užplikytos kavos; Cukrus; 3 arb. š. tamsaus romo; 1 arb. š. vanilės esencijos; Pienas; Žiupsnelis kakavos.Gaminimas Nedidelį puodelį kavos pasaldinti cukrumi, sumaišyti su 3 arb. š. tamsaus romo ir 1 arbatiniu šaukšteliu vanilės esencijos. Už..

Recepto vertinimas: 0

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“Ingridientai:500 g miltų; 42 g kubelis šviežių mielių; Apie 1 l pieno; 325 g cukraus; 200 g sviesto; Druskos; 1 kiaušinis; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g plokštelėmis pjaustytų migdolų; 1 pak. grietinėlės ir migdolų pudingo miltelių; 1..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: pasildyto