16 rezultatų ieškant "spirguciu padazu"

Kaimiški kukuliai

Kaimiški kukuliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg virtų bulvių, 2 kiaušinių, 200g miltų, 50g krakmolo, 300g gerai pakepintų spirgučių, 2 svogūnų, 2 šaukštų aliejaus, pipirų, druskos Gaminimas: Svogūnus supjaustykite,pakepinkite aliejuje, sumaišykite su spirgučiais ir tarkuotai..

Recepto vertinimas: 4

Žirniniai blynai

Žirniniai blynai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė pakelio kefyro (250 gr.)Maltų žirnių arba žirninių miltųŠaukštelis sodosDruskos, aliejaus Gaminimas: Kefyrą, miltus, sodą, druską sumaišyti, kad išeitų grietinės tirštumo tešla. Dėti į keptuvę su ..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai

Švilpikai Ingridientai Švilpikams: 2 kg bulvių 1-2 kiaušiniai 0,5 stiklinės miltų aliejaus druskos Spirgučių padažui: Didelis svogūnas 300g šoninės Pipirų druskos mairūno Gaminimas: Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis ir ataušinti. Nulup..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių plokštainis (kugelis)

Bulvių plokštainis (kugelis) Ingridientai: 6-8 didelės bulvės 1 arbatinis šaukštelis druskos, 0,5-1 svogūno galva, 1 kiaušinis, 1 stiklinė peno 1-2 šaukštai aliejaus Padažui 50 gramų sviesto, 250 gramų grietinės Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bu..

Recepto vertinimas: 4

Virtų bulvių kotletai

Virtų bulvių kotletai Ingridientai: 1 kg bulvių 400g varškės 2 kiaušiniai 5-6 šaukštai miltų druskos aliejaus kepimui Padažui: 250 g lašinukų 1 didelis svogūnas 2 šaukštai grietinės mairūno Paruošimo būdas: Bulves su lupenomis išvirti. Atvėsinti , nulupti. ..

Recepto vertinimas: 4

Spirgučių salotos

Spirgučių salotosIngridientai: 3 virtos bulvės 1 virta morka 2 skiltelės česnako 2-3 šaukštai aliejaus 2 šaukštai spirgučių pipirų, petražolių lapelių, druskos Morką ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais. Užberti pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. A..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai vėdarai

Bulviniai vėdaraiIngridientai:2 kg bulvių 200 g lašinukų 2 svogūnai 400 ml pieno plonos kiaulių žarnosGaminimasTarkių masę paruoškite kaip kugeliui ir per specialų piltuvėli ar tiesiog su šaukštu sukimškite į išvalytas ir gerai išmirkintas ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvės su šparaginėmis pupelėmis

Bulvės su šparaginėmis pupelėmisIngridientai:4—5 žalios bulvės, 20 ankščių šparaginių pupelių, 100 g rūkyto kumpio ar lašinukų, svogūnas.Gaminimas Bulvės išverdamos, nusunkiamos ir sugrūdamos. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedamos skersai supjaustytos šparaginių ..

Recepto vertinimas: 0

Kvietinis ragaišis

Kvietinis ragaišisIngridientai:1kg stambiai maltų kvietinių nusijotų miltų, 3 stiklinės vandens arba pieno (galima pasukų, išrūgų), 12g druskos, 20g mielių, 50 g cukraus.Gaminimas Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną,..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai (cepelinai)

Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..

Recepto vertinimas: 0

Kebabai folijoje

Kebabai folijojeIngridientai:Kilogramas avienos, 4 šaukštai riebalų, 8 svogūnų laiškai, šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, petražolių, čiobrelių, mėtų, druskos.Gaminimas Nuo kaulo nupjauname riebią avieną, supjaustome nedideliais gabalėliais ir paspirginame. Likusią avieną su..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Ruginių miltų virtiniai su kopūstaisIngridientai:Tešlai: po stiklinę ruginių bet kvietinių miltų, kiaušinis, 0,5 stiklinės pieno, druskos. Įdarui: 500 g troškintų kopūstų, 100 g spirgučių, 2 vidutinio dydžio svogūno galvutės. Padažui: 40 g sviesto arba margarino, svog..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: spirguciu padazu