22 rezultatų ieškant "troskintomis"
Moliuskai vyno padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3–4 mažų kaliaropių 2 svogūnų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 200 ml žuvų sultinio 200 ml sauso baltojo vyno 3 šaukštų anyžių degtinės druskos pipirų pomidoro 2 kg moliuskų Gaminimas: Kaliaropes nulupti ir supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir kiaušinių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g džiovintų grybų, 70 g riebios bekoninės kiaulienos, 2 svogūnai, 6 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aštraus padažo. Gaminimas: Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį..
Recepto vertinimas:
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..
Recepto vertinimas:
Grybų kišenėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 šaukštas riebalų, druskos, maltų džiūvėsėlių. Tešlai: 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės vandens arba pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, druskos. Gaminimas: Grybus sukapoti, s..
Recepto vertinimas:
Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su troškintals grybais
Keptos bulvės su troškintals grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g konservuotų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 10 virtų bulvių, druskos, kmynų, sultinio. Gaminimas: Grybus supjaustyti strypeliais, lašiniukus kubeliais, svogūnus sukapoti ir viską patroškinti. Bulves supjaust..
Recepto vertinimas:
Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..
Recepto vertinimas:
Bifšteksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,600 g faršo, 2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio, 3,1 svogūnas, druskos, pipirų, muskato, (2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų), riebalų kepimui. Gaminimas: Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ..
Recepto vertinimas:
Kepti liežuvio griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,300-400 g virto liežuvio, 2,30 g sviesto, 3,1 kiaušinis, 4,3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgy..
Recepto vertinimas:
Viščiukai, kepti tešloje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 viščiukai arba 1 višta, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 1 šaukštelis ištirpinto sviesto ar aliejaus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų kepimui, muskato riešuto ar pjaustytų petražolės lapelių. ..
Recepto vertinimas:
File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..
Recepto vertinimas:
Troškintas triušis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 triušis, 2.3 šaukštai riebalų, 3.1,5 - 2 stiklinės sultinio ar vandens, 4.2 šaukštai vyno ar acto, druskos, pipirų, 5.2 šaukšteliai miltų, 6.3 šaukštai grietinės, 7.1 šaukštas aštraus padažo, 8.1 petražolės šaknis..
Recepto vertinimas:
Silkė su troškintomis daržovėmis
Silkė su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 - 6 silkės, 2.6 šaukštai aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 šaukštai pomidorų tyrės, 5.1 morka, 6.1 salieras, 7.1 poras, acto, cukraus,8.1 lauro lapelis, raudonųjų pipirų, svogūnų laiškų. Gaminimas: Svogūnai su..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šnicelis su plutele
Kiaulienos šnicelis su plutele Ingridientai: 2 kiaulienos nugarinės gabaliukų (po 100 gramų), maltų pipirų, druskos, 200 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, 1-2 šaukštai aliejaus, 1 svogūno, 300 gramų pomidorų, 100 mililitrų tirpaus daržovių sultinio, citrininių pipirų, 10..
Recepto vertinimas: