Tinginėlių sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Pusės vidutinio dydžio kopūsto arba pusės žiedinio kopūsto,
2 morkų,
200 g. šaldytų arba šviežių žirnelių,
100 g. šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių,
1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos,
3 daržovių sultinio kubelių,
Kelių šakelių šviežių krapų,
Lydyto sūrelio.
Gaminimas:
Kopūstą supjaustome nedideliais gabalėliais. Morkas nulupame ir smulkiname kubeliais. Iš paprikos išimame sėklas, pjaustome šiaudeliais. Į verdantį vandenį sudedame supjaustytas daržoves, šparagines pupeles, žirnelius ir verdame kol suminkštės. Apytiksliai apie 15 minučių. Tada į puodą švystelėkite sultinio kubelius, pamaišykite ir dar pavirkite apie 5 minutes. Trintuvu atsargiai sutrinkite puodo turinį. Skubėti nereikia! Trinkite tol, kol sriubytė bus kreminės konsistencijos. Į sutrintą sriubą įberkite šviežių smulkintų krapų. Išmaišykite. Į dubenėlį pilkite sriubos, ant viršaus negailėdami uždėkite didelį šaukštą lydyto sūrelio. Įsitaisykite patogiai, įsisupkite į minkštą pledą ir mėgaukitės sriuba ir tingiu vakaru.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!