Marinuotos šparaginės pupelės
Ingridientai:
1 stiklinė 9% acto,
2 stiklinės vandens,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai druskos,
krapų, lauro lapų, pipirų.
Pupeles pavirti 10 - 15 minučių. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų, sudėti pupeles. Išvirti marinatą, užpilti ir užsukti dangtelius. Pupeles galima pjaustyti arbe ne, neturi reikšmės. Aš vakuoju nepjaustytas, jei labai reikai supjaustau prieš naudojant. Kad nekiltų klausimų dėl cukraus ir druskos - nesuklydau, šparaginėms reikia daugiau cukraus, nei druskos.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
zramunas 2009-09-15 17:54:36
nemastai ?mogau!.kiek ?d?si PUPELI? tiek ir bus.
Torres 2009-07-29 22:09:02
(1 stiklin? 9% acto, 2 stiklin?s vandens, 1 stiklin? cukraus, 2 ?auk?tai druskos) O KIEK PUPELIU????????