20 rezultatų ieškant "sokolado ir burokeliu pyragas"
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 250 g džiovintų abrikosų 100 g tamsaus (pusiau saldaus) arba pieninio šokolado plytelių 50 g baltojo šokolado plytelių Gaminimas: Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami..
Recepto vertinimas:
Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu
Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g cukruotų abrikosų 100g tamsaus (pusiau saldaus) arba pieniškojo šokolado plytelių 50g baltojo šokolado plytelių Gaminimas: 1.Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Kiekvieną abrikosą supjaustykit..
Recepto vertinimas:
Amerikietiškas šokoladinis pyragas
Amerikietiškas šokoladinis pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g juodojo šokolado + 125 g juodojo šokolado 100 g nesūdyto sviesto 5 sutrinti sausainiai 350 ml kvietinių miltų 400 ml cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos 300 ml kefyro 4 kiaušiniai 100 g graikinių riešutų branduoli..
Recepto vertinimas:
Triufeliai iš šokolado Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 360 g juodojo šokolado, 50 g stiprios juodos kavos, 125 g sviesto, 50 ml. grietinėlės (plaktos). Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos, 50 ml. brendžio, pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių. Apvoliojimui: lydytas šo..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais
Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200g sviesto 2.300g šokolado žiupsnelis druskos 3.200g cukraus 4.4 kiaušiniai 5.250g miltų 6.1/2 pakelio kepimo miltelių 7.2 šaukštai džiūvėsėlių 8.2 šaukštai stiprios kavos 9.40g riebalų 1016 ..
Recepto vertinimas:
Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu)
Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu) Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 76g tik naminio rūgpienio, 10g skysto medaus, 14g grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies, 10g braškių padažo, 5g šokolado. Gaminimas: Suplakite 76g tik naminio rūgpienio su 10g sk..
Recepto vertinimas:
Tortas "Fedora"Ingridientai:I etapui: 5 baltymai, 250g. cukraus, 300g. migdolų arba kokosų drožlių. II etapui: 200g. sviesto, 100g. margarino, 3 tryniai, 1/2 stiklinės vandens, stiklinė cukraus, 50g. juodojo šokolado, 2 šaukštai kakavos III etapui: 300g. migdolų, 1/2 stiklinės pieno, ne..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas su mandarinais (Jūratės) (foto)
Šokoladinis tortas su mandarinais (Jūratės) (foto)Ingridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai, 1 stikl. cukraus, 2 stikl. miltų, 2 v.š. grietinės, truputis kep. miltelių, vanil. cukraus. Kremams: 1.Sviesto, varškės, cukraus, kakavos, tarkuoto šokolado, virtų ryžių. 2. varškės, gr..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)Ingridientai:Riešutinių saldainių masei: kelios saujelės žemės riešutų be luobelių, 2 v.š. cukraus, 1 a.š. sviesto, nedidelis šlakelis pieno ar grietinėlės. Šokolado kremo masei: 2 v.š. sviesto, 1 v.š su kaupu cukraus, 1 v.š. kakavo..
Recepto vertinimas:
"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliai
"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliaiIngridientai:60 vnt. 350 g baltojo šokolado, 125 g sviesto, 400 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado. Gaminimas Išklokite 20x30 cm didumo skardą vaškuotu popieriumi. Ištirpinkite baltąjį šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdanči..
Recepto vertinimas:
Šokoladinės „marmurinės" bandelės
Šokoladinės „marmurinės" bandelėsIngridientai:90 g pusiau saldaus (juodojo) sutrupinto šokolado, 125 g patrupinto šokolado su lazdynų riešutais, 2 dideli kiaušiniai, lengvai suplakli, 200 g natūralaus jogurto, 100 g cukraus, 1 1/4 šaukštelio vanilės esencijos, 90 g ištirpinto s..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai pyragaičiai su pekano riešutais
Šokoladiniai pyragaičiai su pekano riešutaisIngridientai:225 g paprastų kvietinių miltų, 1 1/4 šaukštelio druskos, 250 g sukapoto pusiau saldaus (juodojo) šokolado, 125 g sviesto gabaliukų, 180 g baltojo šokolado gabaliukų, 180 g pieninio šokolado gabaliukų, 100 g kapotų pekano rie..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado pyragasIngridientai:180 g sviesto, 150 g kapoto baltojo šokolado, 200 g rudojo cukraus, 250 ml pieno, 6 šaukštai kukurūzų sirupo, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Baltojo šokolado kremas: 125 ml tirštos gr..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai romo triufeliaiIngridientai:170 g pusiau saldaus šokolado (susmulkinto), 0,25 puodelio sviesto, 3 šaukštai grietinėlės, 1 suplaktas kiaušinio trynys, 3 šaukšteliai romo, brendžio arba grietinėlės, 450 g šokolado, susmulkintų pistacijų riešutų (nebūtina), ..
Recepto vertinimas:
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)Ingridientai:400g nesūdyto sviesto, papildomai skardai ištepti, 500g gero šokolado, sulaužyti gabaliukais, 350g miltelinio cukraus, 6 šaukštai kvietinių miltų, 6 dideli kiaušiniai, atskirai baltymai ir tryniai, žiupsnelis druskos. Aptepas: 6 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Balto šokolado tortasIngridientai:Tešlai: 100 g maltų migdolų, 150 g margarino arba sviesto, 6 kiaušiniai, 250 g cukraus, 250 g miltų, 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių, žiupsnelis druskos. Įdarui: 125 g džiovintų abrikosų (be kauliukų), 4 valg. šaukšt. apelsinų likerio, 330 g ab..
Recepto vertinimas:
Šokoladinė kavaIngridientai:1 puodelis užplikytos stiprios kavos; 1 puodelis karšto šokolado; Cukrus; Plakta grietinėlė; Šokolado drožlės.Gaminimas Stiprią kavą sumaišyti su tokiu pačiu kiekiu karšto šokolado, jeigu mėgstate saldžiai, įberti cukraus. Įpilti plaktos grietinėlės..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Imbiero kubeliai su šokoladuIngridientai:125 g sviesto arba margarino; 200 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 1 nubrauktas valg. š. imbiero miltelių; 4 kiaušiniai; 250 g miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 250 g tarkuoto šokolado; 200 g razinų; 150 g šokoladinio glajaus (žiūr�..
Recepto vertinimas:
Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“
Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų formai ištepti. Įdarui: Indelis konservuotų kriaušių; 2 valg. š. želatinos; 250 ml kriaušių s..
Recepto vertinimas: