20 rezultatų ieškant "sviezi kopustai"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelė višta, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, 4 stiklinės buljono, pomidorų tyrė, švieži pomidorai, lydytas sūris Gaminimas: Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..
Recepto vertinimas:
Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai. 0,5 stiklinės kruopų, 2 stiklinės vandens arba grybų sultinio, 1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai, druskos, 3 šaukštai g..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų, 100 g. kumpio, 5 - 6 virtos bulvės, 1 - 2 švieži arba rauginti agurkai, 1 - 2 pomidorai, 1 svogūnas arba 50 g. svogūnų laiškų, 1 - 1,5 stiklinės grietinės, acto arba citrinos sulčių, dr..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių arba acto, 1 svogūnas, sviesto, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 raugintas agurkas, 1 obuolys, 1 stiklinė marinuotų grybų, 0,5 stiklinės sultinio, 3 šv..
Recepto vertinimas:
Šonkauliukai raudoname vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa 1/2 stiklinės sauso raudono vyno 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 didelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 1 šaukštas miltų druska bazilikai (geriau švieži) citrina Gamin..
Recepto vertinimas:
Šalta agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l kefyro, 2 – 3 jauni švieži agurkai, 1 česnako skiltelė, 1 šaukštas krapų, 1 šaukštas svogūnų laiškų, druskos Gaminimas: Agurkus supjaustyti ir pabarstyti trupučiu druskos. Česnaką ir svogūną smulkiai supjaustyti, ištri..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 ..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 raugintas agurkas, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 2 švieži pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai alyvmedžio uogų arba kaparių, 1 l mėsos arba gry..
Recepto vertinimas:
Švieži krienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 šaukštai tarkuotų krienų 2 šaukštai druskos 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus 3 šaukštai acto Gaminimas: Krienus sudėkite į dubenėlį, įmaišykite druską, cukrų ir acto pagal skonį. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir atš..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių, 2.1 svogūnas, 3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų, 5.2 šaukštai margarino arba sviesto, 6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos, petražol..
Recepto vertinimas:
Burokėlių sriubaIngridientai:200 g maltos kiaulienos, 3 morkos, 2-3 švieži burokėliai, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, druskos, 100 g grietinės žalumynų.Gaminimas Morkas, burokėlį, petražolės šaknį sutarkuojame burokine tarka.Svogūną s..
Recepto vertinimas:
Baltųjų gūžinių kopūstų salotos
Baltųjų gūžinių kopūstų salotosIngridientai:1 nedidelė kopūsto gūžė, 1 morka, 1 svogūnas, 0,75 stiklinės grietinės, krapų, druskos, cukraus.Gaminimas Švieži kopūstai supjaustomi šiaudeliais ar kvadratėliais, sudedami į dubenį, pabarstomi druska, patrinami mediniu šaukštu a..
Recepto vertinimas:
Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)
Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)Ingridientai:100g sviesto, švieži čiobreliai, švieži rozmarinai, 4 skiltelės česnako, 1 citrina, šaukštelis druskos šaukštelis pipirų.Gaminimas Palaikykite sviestą kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius č..
Recepto vertinimas:
Šalta jogurto ir agurkų sriuba
Šalta jogurto ir agurkų sriubaIngridientai:1,6 I natūralaus jogurto, 2 švieži agurkai,1 svogūnas, 2 česnakų skiltelės,1 arbatinis šaukštelis druskos,1/6 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų,krapų, peletrūno.Gaminimas•Agurką, svogūną, česnakus supjaustyti j ga-balėlius, vi..
Recepto vertinimas: