Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu)


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
76g tik naminio rūgpienio, 10g skysto medaus, 14g grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies, 10g braškių padažo, 5g šokolado.
Gaminimas:
Suplakite 76g tik naminio rūgpienio su 10g skysto medaus (jei susicukravęs, tai pašildykite), 14g standžiai išplaktos grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies. Šaldykite šaldiklyje retsykiais pamaišant, o kai pradės stingti, įmaišykite 5g šokolado granulių (arba šokolado gabaliukų). Patiekiant, ledus sudėkite į vazelę, apšlakstykite 10g braškių padažo, užberkite  5g nuo šokolado plytelės peiliu nudrožtų  drožlių, ant viršaus galite uždėti sausainėlį. Patiekite su desertiniu šaukšteliu.
Tinka vartoti su:

 

Šaltinis: Vincento Sako kulinariniai receptai namų virtuvei 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!