20 rezultatų ieškant "silkiu ir bulviu kroketai"
Silkių sviestas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g sviesto, 250 g silkių, 1 stiklinė pieno, 30 g garstyčių. Gaminimas: Silkę mirkykite piene 7 valandas. Po to išimkite kaulus, sutrinkite žuvį. Sviestą išsukite, kad suminkštėtų, sudėkite trintą žuvį, garstyčias ir labai gerai i..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g su lupenomis virtų bulvių, 200g rūkytos šoninės, maltos paprikos, 1/2 galvutės gūžinės salotos, česnako skiltelės, 200g silkių aliejuje, druskos, 3 šaukštų aliejaus. Gaminimas: Bulves nulupkite, šonin..
Recepto vertinimas:
Rūkytų silkių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g rūkytos silkės, 100 g saliero, 2 marinuotos paprikos, obuolys, 2 virti kiaušiniai, svogūnų laiškų, šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų, cukraus. Padažui: 3 šaukštai majonezo, 2 šaukštai jogurto, 2 šaukštai keč..
Recepto vertinimas:
Bulvės su silkių padažuIngridientai: 800g bulvių 2 silkių svogūno pusės stiklinės grietinės arba majonezo šaukštelio garstyčių 4 šaukštų sviesto žalumynų druskos Gaminimas: Nuluptas bulves išvirkite . Ruoškite silkių padažą: silkių filė ir svogūną smulkiai ..
Recepto vertinimas:
Silkė su razinomis ir cinamonu
Silkė su razinomis ir cinamonuIngridientai: 2 silkių filė 2-3 svogūnų stiklinės razinų cinamono citrinų sulčių aliejaus druskos cukraus Gaminimas: Razinas apverdame. Svogūnus supjaustome griežinėliais ir apkepame aliejuje. Suberiame apvirtas razinas, įdedame pagal skon�..
Recepto vertinimas:
Žiemos gėlėIngridientai: 7 koncervuotų ananasų griezinelių 4 silkių filė puse poro 3-4 marinuotų agurkų 3 šaukstų majonezo 7 mažų pomidoriukų žalių petražolių lapelių Gaminimas: Silkių filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį. Suberiam..
Recepto vertinimas:
Saldi silkėIngridientai: Silkės Svogūno morkos majonezo cukraus Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių..
Recepto vertinimas:
Silkė su džiovintais vaisiais ir vynu
Silkė su džiovintais vaisiais ir vynuIngridientai: 2 silkių filė 100g džiovintų abrikosų 100g dziovintų slyvų 50g razinų 1 stiklinės pusiau saldaus balto vyno Džiovintus vaisius užpilame vynu ir palaikome 2 valandas, įdedame silkę ir marinuojame dar 3-4 valandas. Patiek..
Recepto vertinimas:
Žydiškos silkių salotosIngridientai: 400 g silkės filė 2 svogūnai 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis acto Svogūnai smulkiai supjaustomi, pašlakstomi aliejumi, sumaišytu su actu ir paliekama 1 valandai, kad išmirktų. Silkės filė supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sumaišoma..
Recepto vertinimas:
Silkė su razinomis ir cinamonu
Silkė su razinomis ir cinamonuIngridientai: 2 silkių filė 2-3 svogūnai stiklinė razinų cinamono citrinų sulčių aliejaus druskos cukraus Razinas apverdame. Svogūnus supjaustome griežinėliais ir pakepiname aliejuje kol gražiai pagels. Tada suberiame razinas, įdedame pagal sk..
Recepto vertinimas:
Silkių salotos norvegiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.3 kiaušiniai, svogūnas, 3.3 šaukštai acto, šaukštas aliejaus, šaukštelis garstyčių, žiupsnelis cukraus. Gaminimas: Silkes išmirkyti, išdoroti, išimti kaulus, supjaustyti nelabai smulkiais kubeliais.Svogūną s..
Recepto vertinimas:
Silkė vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.1 pomidoras, 3.1 raugintas agurkas, 4.1 svogūnas, 5.0,5 litro vyno, 6.0,5 citrinos sultys, cukraus, acto, pipirų, lauro lapelių. Gaminimas: Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Aplink ..
Recepto vertinimas:
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai"
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 silkės, 2.2 - 3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.5 pipirai, 5.1 šaukštas aliejaus, 6.3 gvazdikėliai, 7.2 lauro lapeliai, acto, truputis cukraus, 8.1.5 stiklinės vandens. Gaminimas: Silkes išmirkyti, išvalyti (prastesnes ..
Recepto vertinimas:
Silkės mielinėje tešloje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 - 8 mažos silkės, 2.200 g. salierų, 3.10 g. lašinių.4.Tešlai: 500 g. miltų, 5.1 šaukštas margarino, 6.1 stiklinė pieno, 7.25 g. mielių, druskos. Gaminimas: Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su ..
Recepto vertinimas:
Šventinė silkėIngridientai:1 kg silkių, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas acto, 1-2 šaukštai malto cinamono, stiklinė razinų, šaukštas cukraus, 10-15 gvazdikėlių, apie 300 g svogūnų, 5 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, vandens.Gaminimas Labai gerai išvalytos ir išmirkyto..
Recepto vertinimas:
Silkių vyniotiniaiIngridientai:4 silkių filė, 2 kiaušiniai, 2 šaukšteliai garstyčių, 8 gvazdikėliai, 4 šaukštai krienų, 8 šaukštai grietinės.Gaminimas Vidines silkių puseles patepti garstyčiomis, uždėti ketvirtuką kietai virto kiaušinio, susukti it persmeigti gvazdikėliu. Sukt..
Recepto vertinimas:
Kapotos silkės užkandisIngridientai:2 silkių filė, 1 virtas kiaušinis, 1-2 nedideli agurkai, 1 svogūnas, 4-5 žalių salotų lapeliai, žalių petražolių lapelių.Gaminimas Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kur..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)
Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)Ingridientai:5-6 virtos bulvės, 300g silkių, 3v.š. maltų džiūvėsių, 2 kiaušiniai, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami..
Recepto vertinimas:
Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)
Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)Ingridientai:5 vidutinio dydžio bulvės, 100 g. cukinijos, 100 g. poro, 3 silkių filė, 3 kiaušinių baltymai, 1 vidutinio dydžio morka, 5 vidutinio dydžio pievagrybiai, 3 kiaušinio baltymai, prieskoniai daržovėms, 2 kiaušiniai, fermentinio sūrio. krakm..
Recepto vertinimas:
Silkė su vyšniomis ir šokoladu
Silkė su vyšniomis ir šokoladuIngridientai:2 silkių filė, 0,5 stiklinės razinų, 2 svogūnai, saujelė saulėgrąžų branduolių, truputis vyšnių iš uogienės, tarkuoto šokolado.GaminimasSilkę supjaustome gabaliukais ir sudedame į silkinę. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepame kep..
Recepto vertinimas: