10 rezultatų ieškant "italiska juros lydeka"

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..

Recepto vertinimas: 1

Itališka kiaušinienė

Itališka kiaušinienė Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g sūrio 5 kiaušiniai 1 šaukštelis sviesto 1 šaukštas majonezo Šaukštas pomidorų padažo Prieskonių Gaminimas: Dvi trečiąsias sūrio supjaustyti storesnėmis riekelėmis, o likusią dalį plonesnėmis...

Recepto vertinimas: 4

Itališka pica

Itališka pica Ingridientai: Tešlai 1 kilogramas miltų 30 gramų mielių 1 arbatinis šaukštelis druskos, 200 gramų šalto vandens Įdarui alyvuogių aliejaus aptepimui pomidorų (žalių ar konservuotų) rūkyto kumpio arba mėsos faršo paprikos alyvuogių susmulkinto česnako p..

Recepto vertinimas: 4

Itališka daržovių sriuba

Itališka daržovių sriubaIngridientai:50 g burokėlių, 15 g morkų, 130 g bulvių, 50 g pomidorų, 25 g saliero šaknies, 15 g petražolės šaknies, 50 g špinatų, 20 g svogūnų, 20 g alyvuogių aliejaus, 5 g tarkuoto sūrio, 400 g vandens arba sultinio.Gaminimas Burokėlius, morkas..

Recepto vertinimas: 0

Itališka svogūnų sriuba

Itališka svogūnų sriubaIngridientai:1 kg raudonųjų svogūnų, 2 morkos, 3 petražolių stiebai, 100 ml. alyvuogių aliejaus, 1l. mėsos sultinio, druskos, pipirų, 300 g baltos duonos, 100 g tarkuoto parmezano sūrio, 4 kiaušiniai (nebūtinai).Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti ži..

Recepto vertinimas: 0

Itališka duona su pomidorais ir baziliku

Itališka duona su pomidorais ir bazilikuIngridientai:4-6 porcijoms: 1 maža tamsi itališka duonelė Ciabata arba prancūziškas batonas; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus patepimui; 2 keptos ir sutrintos česnako skiltelės; 400 g kubeliais supjaustytų pomidorų; 1 nedidelis susmulkintas raudonasi..

Recepto vertinimas: 5

Itališka veršienos filė (Ramunės)

Itališka veršienos filė (Ramunės)Ingridientai:800 g veršienos filė, druskos, pipirų, 4-6 rūkytų lašinių juostelės, 4-6 švieži šalavijo lapai, aliejaus.Gaminimas Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kie..

Recepto vertinimas: 0

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)Ingridientai:200 g miltų; 100 ml vandens; 1 arb. š. sausų mielių; ½ arb. š. medaus ar cukraus; 1–1,5 arb. š. druskos. Raugui: 200 g miltų; 200 ml vandens; ½ arb. š. sausų mielių.Gaminimas Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti s..

Recepto vertinimas: 3

ITALIŠKA JŪROS LYDEKA

ITALIŠKA JŪROS LYDEKAIngridientai:1 jūros lydeka su oda,15 g žuvies prieskonių,pusė citrinos,50 g baltojo vyno,20 g sviesto,2 šaukšteliai kaparėlių,miltų.GaminimasŽuvį pabarstome prieskoniais. Į įkaitintą keptuvę de..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: italiska juros lydeka