24 rezultatų ieškant "krapu"
Vokiškos bulvių salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: virtų bulvių - 4-5 vnt. virto sultinio - apie 0,5 l mėlynųjų svogūnų - 1 galvutės Konservuotų agurkėlių (vidutinio dydžio) 3-4 vnt. majonezo - 4 šaukštų krapų - apie 10 g druskos..
Recepto vertinimas:
Moliūgo salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g moliūgo , 200 g obuolių, skiltelė česnako, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų, aliejaus. Gaminimas: Gabaleliais supjaustytą moliūgo minkštimą sumetame į verdantį vandenį, į kurį įpiltas šaukštas aliejaus. Kelis kartus lei..
Recepto vertinimas:
Triguba žuvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 1,5 kg ešeriukų 2-3 bulvės Druskos Krapų Karčiųjų juodųjų pipirų Gaminimas: Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos de..
Recepto vertinimas:
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
ŽuvienėIngridientai: 500g žuvies 1 svogūnas 1 morka 100g ryžių (arba buvlvių) lauro lapelių Maltų juodų pipirų pagal skonį Krapų Gaminimas Į puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti išvalytą žuvį..
Recepto vertinimas:
Krapų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės žuvies sultinio, 2 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, 2 šaukštai baltojo vyno, 2 šaukštai smulkintų krapų lapelių, druskos. Gaminimas: Miltus pakepinti svieste, tada atskiesti sultiniu ir 10 minučių pavirinti. Nuėmus pasūd..
Recepto vertinimas:
Lapinės salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g salotų, 30 g salotų grietinės, krapų druskos. Gaminimas: Salotų lapai suplėšomi stambiais gabalais, užpilami grietine, įdedama druskos, cukraus, acto, bei krapų. Lapines salotas galima patiekti sumaišytas su šviežiais agurkais. Ska..
Recepto vertinimas:
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g lapinių salotų, 6—8 ridikėliai, 2 agurkui, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės, truputis svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant..
Recepto vertinimas:
Pupų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė pupų, 1 nedidelis svogūnas, 1 kiaušinis, 2 pomidorai, 1/2 stiklinės grietinės, 1 šaukštas kapotų krapų, pipirų, druskos. Gaminimas: Pupos išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos, nulupamos ir sumaišomos su kietai virtu sta..
Recepto vertinimas:
Šalta pomidorų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 l kefyro, 1 1 stiklinė pomidorų sulčių, 2 pomidorai, 3 šaukštai grietinės, druskos, cukraus, svogūnų laiškų, krapų. Gaminimas: Kefyrą gerai išplakti ir sumaišyti su pomidorų sultimis. Svogūnų laiškus supjaustyti, sutrint..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės biriai virtų ryžių, 1 morka, 2 pomidorai, 2 marinuoti vidutinio dydžio agurkai, 1 nedidelis šviežias agurkas, 1 stiklinė žaliųjų žirnelių, 2 stiklinės susmulkintų graikiškų riešutų, 5 šaukštai majonezo, 2..
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinėjeIngridientai: 8-10 baravykų kepurėlių 2 svogūnai 2 stiklinės grietinės pipirų druskos petražolių lapelių ar krapų Gaminimas: Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjau..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Nuskust..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo. 60g sūdytos la..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g drusk..
Recepto vertinimas:
ŽuvienėIngridientai:1 kg žuvies, 300 g bulvių, 1 svogūnas, 1 morka, krapų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių, 20 g sviesto, 2l. vandens.Gaminimas Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, mor..
Recepto vertinimas:
Krapų padažasIngridientai:40 g sviesto, 50 g miltų, 1 stiklinė sultinio, nemažas pluoštelis šviežių krapų, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties, kiaušinio trynys, druskos.Gaminimas Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir maišant kaitinama ant mažos ugnies, kol suti..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su brokoliaisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštelis džiovintų krapų, plaktas kiaušinis glazūravimui, šaukštas alyvuogių aliejaus, šviežių smulkintų krapų. Įdarui: 380g brokolio kopūstų, 250g tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Brokolius 2 min. palaikykite ve..
Recepto vertinimas:
Rūkyta žuvis su krapų padažuIngridientai:800 g karštai rūkytos žuvies, 1 stikl. majonezo, 3 citrinos, 2 šaukštai grietinės, nemaža šakelė krapų.Gaminimas Žuvį nulupti, supjaustyti gabalėliais. Citrinas kruopščiai nuplauti, iš vienos išspausti sultis, o kitas supjaustyti..
Recepto vertinimas:
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)Ingridientai:Lygiomis dalimis: agrastai, krapai, česnakai. Druskos pagal skonį. Gaminimas Visus ingredientus permalti mėsmale, įberti druskos ir išmaišyti. Sudėti į stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..
Recepto vertinimas:
Avokado salotos su rūkyta lašiša
Avokado salotos su rūkyta lašišaIngridientai:4 porcijos Aguonų padažo, 5 šviežių krapų šakelės, 4 greipfrutai, 2 avikadai, 175 g rūkytos lašišos riekelių, 1 nedidelė lapinės cikorijos galvutė, 90 g gražgarsčių.Gaminimas Pagaminkite padažą ir įplakite į jį smulkiai kapotų ..
Recepto vertinimas:
KRAPŲ PADAŽASIngridientai:1 stiklinė mėsos sultinio1 šaukštas grietinės1 kiaušinio trynys1 šaukštas pjaustytų krapų1 šaukštas sviesto1 šaukštas miltųGaminimasSvieste pakepinami miltai, atskiedžiami šaltu s..
Recepto vertinimas: