Kapotos silkės užkandis

Ingridientai:
2 silkių filė,
1 virtas kiaušinis,
1-2 nedideli agurkai,
1 svogūnas,
4-5 žalių salotų lapeliai,
žalių petražolių lapelių.
Gaminimas
Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kurio vieną pusę suplojame. Į lėkštę gėlės forma klojame salotų lapus, viduryje dedame susmulkintą silkę. Viduryje padarome įdubimą, į kurį įdedame kiaušinio trynį. Silkės masę apibarstome smulkiai sukapotu kiaušinio baltymu. Tiekdami į stalą, silkės masės kraštus apdedame šviežio agurko griežinėliais, puošiame svogūno griežinėliais ir petražolių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!