Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Ingridientai:
5 vidutinio dydžio bulvės,
100 g. cukinijos,
100 g. poro,
3 silkių filė,
3 kiaušinių baltymai,
1 vidutinio dydžio morka,
5 vidutinio dydžio pievagrybiai,
3 kiaušinio baltymai,
prieskoniai daržovėms,
2 kiaušiniai,
fermentinio sūrio.
krakmolas,
petražolės,
Gaminimas
Išverdamos bulvės, sumalamos, įmušamas kiaušinis, dedama krakmolo. Išminkoma. Iš nedidelių gabalėlių suformuojami laiveliai. Į išteptą sviestu skardą dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsnių temperatūroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiaušinio baltymu.

Įdarai:
1) Supjaustyta cukinija, smulkintos morkos, poras pakepinami svieste, sudedami prieskoniai.
2) Pjaustyta silkių filė sumaišoma su pievagrybiais, kepintais ant sviesto supjaustyti mažais kvadratėliais.

Pakepta masė sudedama į iškepusius laivelius, užbarstoma tarkuoto fermentinio sūrio. Puošiama petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!