20 rezultatų ieškant "silkes ir virtu bulviu kotletai"
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Silkė pataleIngridientai: 200g. silkės 1-2 virtos bulvės 1 vid. virtas burokėlis 1 virta morka 1 maža svogūno galvutė 1/2 citrinos sulčių 100g. majonezo Paruošimo būdas: Bulves, burokus, morkas sutarkuoti su burokine tarka. Silkę supjaustyti gabaliukais. Į indą dėti , ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.2 šaukštai garstyčių,3.5 šaukštai aliejaus, 4.1 šaukštas cukraus, 5.0,5 stiklinės majonezo, 6.1 šaukštas obuolių vyno, acto. Gaminimas: Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Ali..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Silkė su troškintomis daržovėmis
Silkė su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 - 6 silkės, 2.6 šaukštai aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 šaukštai pomidorų tyrės, 5.1 morka, 6.1 salieras, 7.1 poras, acto, cukraus,8.1 lauro lapelis, raudonųjų pipirų, svogūnų laiškų. Gaminimas: Svogūnai su..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g virtos jautienos, 2.5—6 virtos bulvės, 3.100 g silkes filė arba 4.200 g nevalytos silkės, 5.200 g grietinės, 6.2 kiaušiniai, 7.30 g margarino, 8.1 šaukštas maltų džiūvėsėlių, 9.50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą suma..
Recepto vertinimas:
Norvegiškos silkių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 sūrios silkės, 2.3 kaiušiniai, svogūnas, 3.3 valgomieji šaukštai acto, valgomasis šaukštas margarino, arbatinis šaukštelis garstyčių, žiupsnelis cukraus. Gaminimas: Silkes gerai išmirkyti, nulupti ir išdaryti. Perpja..
Recepto vertinimas:
Silkė aliejuje su spirgintais grybai
Silkė aliejuje su spirgintais grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1.2 silkės, 2.1-2 svogūnai 3.10 džiovintų baravykų, 4.4 šaukštai aliejaus. Gaminimas: Silkes išmirkyti, išvalyti, nulupti, išimti kaulus, supjaustyti, kad būtų patogu valgyti, ir sudėti į indą. Pridėti galvą ir..
Recepto vertinimas:
Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..
Recepto vertinimas:
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai"
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 silkės, 2.2 - 3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.5 pipirai, 5.1 šaukštas aliejaus, 6.3 gvazdikėliai, 7.2 lauro lapeliai, acto, truputis cukraus, 8.1.5 stiklinės vandens. Gaminimas: Silkes išmirkyti, išvalyti (prastesnes ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 marinuotos silkės, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų lapelių, 4 šaukštai vyno, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 4 šaukštai vandens, 1 arbatinisa šaukštelis acto, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Silkės mielinėje tešloje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 - 8 mažos silkės, 2.200 g. salierų, 3.10 g. lašinių.4.Tešlai: 500 g. miltų, 5.1 šaukštas margarino, 6.1 stiklinė pieno, 7.25 g. mielių, druskos. Gaminimas: Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.1 citrina, 3.2 obuoliai, sauja agrastų, sauja vynuogių,4.1 stiklinė obuolių vyno, 5.0,5 stiklinės cukraus. Gaminimas: Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama grieži..
Recepto vertinimas:
Silkės su kriaušėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g silkių nugarinės 2.2 stiklinės pieno 3.3 - 4 kriaušės 4.1 citrina 5.3/4 stiklinės balto vyno pagal skonį pipirų, cinamono, citrinos žievelės, cukraus, druskos Gaminimas: Silkes išmirkyti piene. Kriaušes nulupti, perpjauti..
Recepto vertinimas:
Silkės su paprikaIngridientai:500 g silkių nugarinės, 3 šaukštai pomidorų tyrės, marinuotas agurkas, marinuota paprika, 2/3 stiklinės vandens, 1/3 stiklinės 9% acto, pagal skonį maltos džiovintos paprikos.Gaminimas Silkės filė aptepti pomidorų tyre, apibarstyti malta paprika, uždėti..
Recepto vertinimas:
Aštrios silkės salotosIngridientai:350g silkės, 150g daržovių, 200g majonezo, acto.Gaminimas Silkės supjaustomos 3 cm pločio juostelėmis, o daržovės palaikomos atskiestame acte. Viskas sumaišoma su majonezu. ..
Recepto vertinimas:
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnaisIngridientai:2 gabalėliai silkės filė, po 1 obuolį ir svogūną, 1 šaukštas aliejaus, lazdynų riešutų, 1-2 gvazdikėliai, cinamonas.Gaminimas Susmulkintą svogūną pakepinti aliejuje, suversti tarkuota obuolį, trintus gvazdikėlius, cinamoną, sm..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė
Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkėIngridientai:2-3 silkės, 1 stiklinė virtų grybų, 1-2 svogūnai, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 kietai virtas kiaušinis, 2-3 šaukštai grietinės.Gaminimas Sūdytas silkes išmirkyti vandenyje, nupjauti galvas, išimti vidurius ir kaulus, neper..
Recepto vertinimas:
Silkių, ryžių ir apelsinų salotos
Silkių, ryžių ir apelsinų salotosIngridientai:4 silkės, stiklinė ryžių, 2 apelsinai, 2 porai, truputis pipirų, kalendrų, indelis majonezo su krapais.Gaminimas Silkes supjaustyti kubeliais, ryžius išvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryžiais, p..
Recepto vertinimas:
Kapotos silkės užkandisIngridientai:2 silkių filė, 1 virtas kiaušinis, 1-2 nedideli agurkai, 1 svogūnas, 4-5 žalių salotų lapeliai, žalių petražolių lapelių.Gaminimas Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kur..
Recepto vertinimas: