Silkė patale
Ingridientai:200g. silkės
1-2 virtos bulvės
1 vid. virtas burokėlis
1 virta morka
1 maža svogūno galvutė
1/2 citrinos sulčių
100g. majonezo
Paruošimo būdas:
Bulves, burokus, morkas sutarkuoti su burokine tarka. Silkę supjaustyti gabaliukais.
Į indą dėti , t.y. iškloti dugną silkės gabalėliais, ant silkės suberti smulkiai supjaustytą svogūną , pašlakstyti citrinos sultimis, toliau dėti tarkuotų morkų sluoksnį, bulvių ir burokų. Viską tolygiai padengti majonezu. Skaniausia tokia silkė yra padaryta iš vakaro, kai visi sluoksniai permirksta.
Skanaus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!