21 rezultatų ieškant "gabalai"
Tortas " Napoleonas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Tešla: 500 gr margarino, 700 gr miltų, 60 gr grietinės, 1 kiaušinis, truputis druskos. Sviestinis kremas pertepimui: 400 gr sviesto, 240 gr miltinio cukraus, 160 gr kondensuoto pieno arba kavos koncentra..
Recepto vertinimas:
Bulvienė su aviena ir pomidorais
Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Stambiais gabalais troškinta aviena
Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..
Recepto vertinimas:
Kimšta kalakuto krūtinė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kalakuto krūtinėlė (2 gabalai), 2.2 svogūnai, 3.1 salieras, 4.1 žalias pipiras, 5.3 nedidelės morkos, 6.2 stiklinės grybų, 7.1 pomidoras, 8.1/4 šaukštelio kmynų, 9.2 šaukštai aliejaus, 10.1 stiklinė džiūvėsėlių..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lazanijaIngridientai:8 stačiakampiai lazanijos gabalai 2 porai 400 g fermentinio sūrio 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai citrinų sulčų 16 gabalėlių rūkytos lašišos druskos maltų pipirųGaminimasIšvirkite lazanijos gabalus pasūdytame ..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršienaIngridientai:1kg veršienos, prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), 40 g riebalų, truputis miltų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Veršiena su ka..
Recepto vertinimas:
Įdaryti lydekos gabalaiIngridientai:800g lydekos, 2—3 riekelės pyrago, 100g pieno, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 40g sviesto, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis), 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Pada..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis (supjaustytas)Ingridientai:1 kg karšio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė), 1 citrina, druskos, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2 šaukštai grietinės, kietai virtas kiaušinis.Gaminimas Nu..
Recepto vertinimas:
Virtas starkisIngridientai:1 kg starkio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, salieras, poras, petražolė, svogūnas), druskos, 1 stiklinė salierų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Pasūdyti starkio gabalai sudedami viena eile į puodą, už..
Recepto vertinimas:
Šutintas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), 20 g sviesto, 1 stiklinė raudonojo vyno, druskos, 1 stiklinė džiūvėsėlių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10..
Recepto vertinimas:
Virtas ungurysIngridientai:800g ungurio, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, petražolė, salieras, poras, svogūnas), 1 stiklinė baltojo vyno, druskos, 1 stiklinė krienų padažo(žiūrėti "Padažai").Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpisIngridientai:1kg. karpio, 2-3 morkos, 1-2 svogūnai, 1l. pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų salierų lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai.Gaminimas Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrin..
Recepto vertinimas:
Vištienos kepsnys su sūriuIngridientai:1 vištos krūtinėlės filė be kaulo, prieskonių mišinio vištienai, tradicinio majonezo, 2 nedideli fermentinio sūrio gabalėliai, 2 nedideli sviesto gabalėliai, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių arba miltų.Gaminimas Vištos krūtinėlė pad..
Recepto vertinimas:
KEPTA MENKĖIngridientai:6 gabalai menkės, šaukštas aliejaus, 120 g sviesto (padažui), petražolių, stiklinė pieno, 2 citrinos, druskos, truputis miltų.GaminimasMenkės gabalai pavilgomi šaltame pasūdytame piene, išimami, apvoliojami milt..
Recepto vertinimas: