25 rezultatų ieškant "salierai"
Barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Burokėliai, morkos, salierai, bulvės, pomidorai, kopūstai, žalumynai, šaukštas krapų ar kmynų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapas. Gaminimas: Burokėlius, morkas, salierus,smulkiai sukapoti, užpilti vandeniu, pasūdyti ir virti 5-7 min, įberti ..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su salierais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g. ryžių sauja razinų sauja graikiškų riešutų 2-3 salierų stiebai majonezas Gaminimas: Išverdame 125 g. (arba vieną virimo maišelį) ryžių. Perpilame šaltu vandeniu. Užplikiname saują razinų. Imame salierų stiebus, gerai ..
Recepto vertinimas:
Įvairių daržovių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. įvairių daržovių (morkų, petražolių, salierų, porų, žaliųjų žirnelių, agurkų, pomidorų), 2 obuoliai, 4 šaukštai aliejaus, acto, druskos, cukraus. Gaminimas: Obuoliai, morkos, salierai ir petražolės nuvalom..
Recepto vertinimas:
Vitaminų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 g obuolių, 35 g pomidorų, 20 g agurkų, 15 g morkų, 10 g salierų, 10 g vyšnių, 0,5 citrinos, 2 g cukraus, 30 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalios morkos ir salierai supjaustomi juostelėmis, o likusios daržovės griežinėliais. Paruo..
Recepto vertinimas:
Turkiška aviena Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos 100 g nerūkytų lašinių 2 svogūnai 2 morkos 5 rauginti agurkai 2 salierai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis kmynų žiupsnelis pipirų 5 lauro lapai 1 šaukštas acto Gaminimas: Prika..
Recepto vertinimas:
Padažas su salierais ar petražolėm
Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..
Recepto vertinimas:
Salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100 g majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, at�..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su rozmarino padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūno laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų bulvyčių. Padažui:200 ml majonezo, skiltelė trinto česnako, 30 ml citrinų..
Recepto vertinimas:
Kepti salierai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2-3 salierai druskos 2 kiaušinai 3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių 100g riebalų Gaminimas: Nuluptus salierus supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, dėti į karštą pasūdytą vandenį ir virti. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų darž..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Pikantiškai paruošti ryžiai su apelsinų sultimis
Pikantiškai paruošti ryžiai su apelsinų sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 ½ stiklinės ryžių, 2.šaukštas sviesto, 3.po 3 šaukštelius smulkiai supjaustytų svogūnų ir 4.salierų, 5.druskos, 6.cukraus, 7.stiklinė apelsinų sulčių. Gaminimas: Ryžiai pusiau išverdam..
Recepto vertinimas:
Silkės mielinėje tešloje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 - 8 mažos silkės, 2.200 g. salierų, 3.10 g. lašinių.4.Tešlai: 500 g. miltų, 5.1 šaukštas margarino, 6.1 stiklinė pieno, 7.25 g. mielių, druskos. Gaminimas: Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su ..
Recepto vertinimas:
Troškinta menkė su lapkotiniais salierais
Troškinta menkė su lapkotiniais salieraisIngridientai:500 g menkės filė, 3-4 salieru stiebai, 4 morkos, 3 šaukštai sviesto arba aliejaus, 1 saldžioji paprika, druskos, maltų pipirų, citrinų sulčių.Gaminimas Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrin..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir daržovių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, 2 vidutinio dydžio virtos morkos, 2 virti salierai, 0,5 stiklinės pieno ar grietinės, 50 g varškės, 3-4 kalendros grūdeliai, truputis mairūno lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi k..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais
Bulvių mišrainė su raugintais kopūstaisIngridientai:3—4 bulvės ir 2 salierai, virti su lupenomis, 0,5 1 raugintų kopūstų, 3—4 šaukštai aliejaus, svogūnas, truputis druskos, 2 šaukštai cukraus, 0,5 citrinos sultys arba truputis citrinos rūgšties. Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas:
Bulvės su salieraisIngridientai:5—6 bulvės, 2 salierai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, šaukštelis susmulkintų salierų lapelių, druskos.Gaminimas Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyt..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir salierų kukuliaiIngridientai:0,5 kg bulvių, 2 vidutinio dydžio salierai, 50 g pyrago, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos neluptos. Ataušusios nulupamos ir sumalamos mėsmale. Salierai nuvalomi, nulupami, supjaustomi kubiukais, 5 min. verdam..
Recepto vertinimas:
Salierų salotosIngridientai:250g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100g majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su sta..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Midijos su salieraisIngridientai:1,5kg. midijų, 100ml sauso baltojo vyno, 500ml alaus, 20ml aliejaus, 2 salierų stiebeliai, 50g. svogūnų laiškų, 2 skiltelės česnako, laurų lapelių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai g..
Recepto vertinimas:
Salierais ir riešutais įdaryti avokadai
Salierais ir riešutais įdaryti avokadaiIngridientai:3 avokadai, saliero šaknelė, 20 džiovintų riešutų, 2 šaukštai pomidorų padažo, acto, druskos.Gaminimas Avokadus perpjauti per pusę ir išskaptuoti. Iš smulkiai supjaustytų salierų ir skaldytų riešutų paruošti faršą, apli..
Recepto vertinimas:
Činakai Ingridientai: 0,5 kilogramo jautienos, 2 svogūnai, 3-4 bulvės, 2 morkos (arba salierai, pastarnokai), 3 skiltelės česnako, maltų karčiųjų pipirų, 1 arbatiniai šaukšteliai garstyčių, 2 valgomieji šaukšteliai grietinės, 50 gramų sviesto, druskos, riebalų..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su rozmarino padažuIngridientai:15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūnus laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų bulvyčių. Padažui: 200 ml majonezo, skiltelė trinto česnako, 30 ml citrinų sulčių, šauk�..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su salierais
Burokėlių salotos su salieraisIngridientai:6 porcijos: 500 g šviežių burokėlių, 45 ml (3 valg. š.) sidro acto, 5 ml (1 arb. š.) augalinio aliejaus, 10 ml (2 arb. š.) kmynų, 750 g saliero šaknies, 175 ml majonezo, 30 ml (2 valg. š.) šviežių arba konservuotų krienų.Gaminimas Burok�..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas su salierais ir paprika
Pomidorų padažas su salierais ir paprikaIngridientai:3kg. pomidorų, salierų, porų, 250g. svogūnų, 180g. cukraus, raudonos paprikos ankštis, 2 lauro lapai, 2,5 šaukšto druskos, stiklinė acto, 10 gvazdikėlių, 1/4 šaukšto cinamono, keletas kvapniųjų pipirų, maltos paprikos..
Recepto vertinimas: