Kepti salierai
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2-3 salierai
druskos
2 kiaušinai
3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių
100g riebalų
Gaminimas:
Nuluptus salierus supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, dėti į karštą pasūdytą vandenį ir virti. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų daržoves. Išvirusius saliero griežinėlius išgriebti, nuvarvinti, suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose, kol pagels.
Šiuos keptus salierus tinka patiekti kartu su kepta mėsa
Skanaus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!