Mišrainė su rozmarino padažu
Ingridientai:15 ml aliejaus,
4 vištos krūtinėlių filė,
90 ml sauso baltojo vyno,
ryšulėlis svogūnus laiškų,
2 nedideli salierai,
raudonoji paprika,
500 g mažų bulvyčių.
Padažui:
200 ml majonezo,
skiltelė trinto česnako,
30 ml citrinų sulčių,
šaukštelis džiovinto rozmarino,
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis.
Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite mišrainę ir išmaišykite. Puoškite smulkintu rozmarinu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!