Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.8 džiovinti grybai judo ausis;
2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio);
4.2 šaukštai aliejaus;
5.2 šaukštai austrių padažo
Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir gerai išspauskite (nupjaustykite storus stiebus, nes juos tektų ilgai virti). Grybams nupjaukite kotelius, iš kepurėlių išspauskite vandenį. Pasūdytame vandenyje grybus palengvėle pavirkite 5 minutes. nuvarvinkite. Užvirinkite prikaistuvį vandens ir 1-2 minutes į vandenį įmeskite stiebus. Išgriebkite, nuvarvinkite. Trumpai apvirinkite daržovių lapus, nuvarvinkite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų. Sudėkite gerai nuvarvintas daržoves, grybus ir maišykite ant šiltos viryklės, kol apkeps. Į stalą duokite užpylę austrių padažu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!