17 rezultatų ieškant "kepamos"
Grybai su kumpiu ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse troškintų grybų, 75 g lieso karštai rūkyto kumpio, 75 g sūrio, 1 kietai virtas kiaušinis, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti ..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinėje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g grybų, 100 g bulvių, 25 g svogūnų, 10 g sviesto, 5 g miltų, 50 g grietinės, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Bulvės pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik suminkštėja. Tada sudedami juostelėmis pjaus..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Riešutinės lazdelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g persijotų miltų, 250 g sukapotų žemės riešutų, stiklinė cukraus, 2 plakti kiaušiniai, šaukštas pieno, 1 - 2 šaukštai ištirpyto sviesto, ½ šaukštelio druskos Gaminimas: Visi produktai sumaišomi (jeigu reikia,..
Recepto vertinimas:
Bulvės Šiaudeliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių jautienos taukų druskos Gaminimas: Tai smulkiai supjaustytos gruzdintos bulvės. Ruošiant jas, bulvės pjaustomos griežinėliais, o po to iš sudėtų kelių griežinėlių pjaunamos smulkios juostelės. Kepamos 2 kartus: iš ..
Recepto vertinimas:
Egzotiška kalakuto krūtinėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g kalakuto krūtinėlės, 2.2 skiltelės česnako, 3.7 svogūnai, mangas, papaja, 4.2 šaukštai kapotų migdolų, citrinos sulčių, 5.0,5 stiklinės vištienos sultinio, 6.5 šaukštai romo, 7.2 šaukštai aliejaus, 8.1,5 š..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su įdaruIngridientai:6—7 bulvės, 100 g sviesto, 2 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 20 g „Rambyno" sūrio, druskos, žiupsnelis mairūno.Gaminimas Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebia..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kumpio dešrelėsIngridientai:3—4 virtos bulvės, šaukštas miltų, kiaušinis, šaukštas pieno, 100 g rūkyto kumpio, šaukštas kapotų salierų lapelių, pyrago džiūvėsėlių, kiaušinis apvoliojimui, riebalų kepimui.Gaminimas Bulvės ir kumpis sumalami mėsmale, ..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandelėsIngridientai:6—7 žalios bulvės, 0,5l rūgusio pieno, 4 stiklinės miltų, druskos.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgęs pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Sekančią dieną suberiami likę miltai, pasūd..
Recepto vertinimas:
Bandelės su lašiniaisIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 25g mielių, 50g cukraus, 100g margarino, truputis druskos. Įdarui: 400g raumeningų rūkytų lašinių, 1 svogūnas, 1/2 šaukštelio kvepiančiųjų pipirų, 1/2 šaukštelio cinamono, pora gvazdikėlių, 100g pyrago d�..
Recepto vertinimas:
Kepti bulviniai varškėčiaiIngridientai:7—8 bulvės, 200 g varškės, 100 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, į tarkinius sudedama ištrinta varškė, kiaušinis, pasūdoma ir gerai išminkoma. Paskui iš tos masės d..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandelėsIngridientai:6—7 žalios bulvės, l/2 l. rūgusio pieno, 4 stiklinės miltų, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgusis pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Kitą dieną subėriami likę miltai, pasūdoma, sumi..
Recepto vertinimas:
Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:8 bulvės, 200 g mėsos, 1 svogūnas, 100 g sviesto, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės labai švariai nuplaunamos, išilgai perpjaunamos pusiau, šaukšteliu išgremžiamos duobutės. Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, į..
Recepto vertinimas:
Keptos rudmėsės su svogūnaisIngridientai:1/2kg rudmėsių, 2 šaukštai miltų, 100 g riebalų, 3 svogūnai, pipirų, druskos.Gaminimas Rudmėsės nuvalomos, dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 10 min. verdamos. Paskui jos nusausinamos, pavoliojamos miltuose ir kepamos keptuvėje su ..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepamos papilvės juostelės (Ramunės)
Grilyje kepamos papilvės juostelės (Ramunės)Ingridientai:500-750 g kiaulės papilvės, aliejaus, druskos, mairūno, šviežiai maltų pipirų, aštraus padažo.Gaminimas Papilvė supjaustoma nykščio storio juostelėmis, kurios sudedamos į įkaitintą grilį ir kepamos 3 minutes.Likus kepti 1 ..
Recepto vertinimas:
KEPTA MENKĖIngridientai:6 gabalai menkės, šaukštas aliejaus, 120 g sviesto (padažui), petražolių, stiklinė pieno, 2 citrinos, druskos, truputis miltų.GaminimasMenkės gabalai pavilgomi šaltame pasūdytame piene, išimami, apvoliojami milt..
Recepto vertinimas: