20 rezultatų ieškant "rugstus patiekalai"
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 salierai, 3 rūgštūs obuoliai, 2 šaukštai acto, 2 šaukštai aliejaus, druska. Padažui: 1 citrinos sultys, 0,5 šaukštelio garstyčių, druska, pipirai, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Morkų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai tarkuotos morkos, 1 morka, 1 obuolys (rūgštus), Kelios skiltelės česnako, 2 šaukštai grietinės, Virtas kiaušinis, Žalumynai. Gaminimas: Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti ..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės virtų pupelių, 5 rūgštūs obuoliai, 4 šaukštai sviesto, 4 šaukštai miltų, 2 stiklinės pupelių nuoviro, 2 šaukšteliai kmynų, Druska. Gaminimas: Supjaustytą obuolį pakepinti svieste. Ant pupelių uždėti 2 ša..
Recepto vertinimas:
Ropinių salierų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Didelis salieras, morka, rūgštus obuolys, 6-7 džiovintos slyvos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai majonezo, pagal skonį citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sut..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su obuoliais
Grybai, troškinti su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g grybų, 3 šaukštai margarino arba sviesto, 3 rūgštūs obuoliai, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų. Gaminimas: Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, ko..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su grybais ir vištiena
Kiaušinienė su grybais ir vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g savo sultyse virtų grybų, 1 poras, 3 šaukštai margarino, l,5 stiklinės virtos arba keptos vištienos, 0,5 stiklinės šviežių žirnių arba konservuotų žirnelių, gabalėlis saliero, 3 kiaušiniai, 1 rūgštus obuol..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su grybais ir žuvimi
Šiupininė su grybais ir žuvimi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g žuvies filė, 1 l vandens, 1 svogūnas, druskos, 4 pipirai, 2 kvapieji pipirai, 1 lauro lapas, 1 šaukštas sviesto arba margarino, 200 g šviežių baravykų, 1 šaukštas miltų, 1 raugintas agurkas, 1 rūgštus obuolys, krap..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su moliūgais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g virtų grybų, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas, gabalėlis petražolės arba saliero, 1 l vandens, 200 g moliūgo, 2 bulvės, 1 nedidelis agurkas arba rūgštus obuolys, druskos, 1 pomidoras, 2 šaukštai grietinės, svogūnų arb..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Margieji sausainėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g miltų, 2.100 g grietinės, 3.100 g cukraus, 4.1/4 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, 5.0,5 šaukšto kefyro ar acto, 6.1 kiaušinis, 7.2 šaukšteliai kakavos miltelių, 8.1 šaukštelis džiovintų mėtų ar melisų. Glajui: 9.0,..
Recepto vertinimas:
Bulviniai pyragiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 bulvės, 2.200 g cukraus, 3.400 g miltų, 4.250 g lydyto sviesto, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, kvapiųjų lašų, 6.3 kiaušiniai. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti mi..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta arbatoje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2—3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto, 3.druskos, 4.pipirų, 5.1 skiltelė česnako, 6.1 didelis rūgštus obuolys,7. 3 šaukšteliai arbatžolių, 8.1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens. ..
Recepto vertinimas:
Keptas ešerys grybų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg nuvalytų ešerių, miltų, riebalų, druskos, citrinos sulčių, 2.1 šaukštas sviesto arba kitų riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.0,5 stiklinės žuvų arba grybų sultinio, 5.0,5 stiklinės grietinės, 6.1 šaukštas baltoj..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su rūkyta žuvimi ir obuoliais
Karšti sumuštiniai su rūkyta žuvimi ir obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4-6 riekės juodos arba baltos duonos, 50g. sviesto, 250g. rūkytos žuvies,1 valg. šaukštas miltų, 1/2 stiklinės grietinės, 2-3 rūgštūs obuoliai, 1 mažas svogūnas, druska, pipirai. Gaminimas: Nuvalyta r..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais
Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos, 50 g margarino, 1 rūkyta silkė, 1 valg. šaukštas miltų, 1/2 stiklinės žuvies sultinio, vandens, 2-3 rūgštūs obuoliai, 1 svogūnas, druskos, pomidorų tyrės arba ankštinių pipir�..
Recepto vertinimas:
Obuolių putelėIngridientai:1kg keptų obuolių, 100 g cukraus, 2 kiaušinių baltymai, cinamono, 1/2 stiklinės raudonų uogų (aviečių, serbentų, vyšnių ir kt.) pasaldintų sulčių arba uogienės.Gaminimas Iškepti saldžiarūgščiai arba rūgštūs obuoliai pertrinami pro sietelį. �..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos obuolių salotosIngridientai:2 vidutinio dydžio rūgštūs obuoliai, 200g šviežių ar konservuotų salierų, 200g konservuotų arba 4-5 švieži mandarinai, 125g mėlynų vynuogių, 20g graikinių riešutų ir migdolų, 5 valgomieji šaukštai grietinės, 2 valgomieji šaukštai majo..
Recepto vertinimas:
Obuoliai, kepti grilyjeIngridientai:2 šaukštai braškių džemo, 4 rūgštūs obuoliai, 3 šaukštai susmulkintų migdolų, šaukštas sviesto drožlių, malto cinamono.Gaminimas Išpjauname obuolių šerdis. Į įpjovas pridedame braškių džemo ir migdolų. Ant įdaro uždedame sviesto drožli..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų troškinys Ingridientai: 0,5 kilogramo raugintų kopūstų, 1 kilogramą bulvių, 0,5 kilogramo kiaulės ausų, kojų, uodegų arba riebios kiaulienos, truputis aliejaus kepimui, nedidelė morka, svogūnas, truputis džiovintų grybų, petražolių, lauro lapų, k..
Recepto vertinimas: