14 rezultatų ieškant "rope"
Mišrainė „Vasara“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 bulvės, 1 nedidelis pomidoras, pusė agurko, pusė nedidelio burokėlio, 1 morka, gabalėlis ropės, pusė obuolio, 50 g. aliejaus, 25 g. grietinės, citrinos sultys, cukrus, druska. Gaminimas: Virtas bulves ir burokėlį supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..
Recepto vertinimas:
Raudonasis buljonas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg. jautienos, 1 svogūną, 2 morkas, 1 petražolė, 1/4 saliero,1 porą, 1 mažą ropę, puokštę žalumynų Gaminimas: Paimti 1,5 jautienos, nuplauti, padėti į puodą, įpylus 3 šaukštus vandens, pridėti supjaustytų šaknelių ir žal..
Recepto vertinimas:
Ropių mišrainė su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Ropė,2.100g razinų,3.2 šaukšteliai medaus, 4.2 šaukštai aliejaus, krapų Gaminimas: Ropę sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su išmirkytomis razinomis, sukapotais krapais, medumi. Užpilkite aliejumi. Daugiau receptų bei..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500—600 g jautienos, 2.3—4 morkos, 3.1 griežtis arba ropė, 4. nedidelis kopūstas, 5.500 g bulvių, 6.druskos, 7.žalumynų Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti..
Recepto vertinimas:
Jautienos buljonas „Konsome“
Jautienos buljonas „Konsome“ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.700 g jautienos 2.1 maža ropė 3.2 bulvės 4.1 morka 5.1 svogūnas 6.1 salieras 7.1 poras Šakelė petražolių (krapų) Gaminimas: Jautieną nuplauti, įdėti į puodą ir užpylus 15 stiklinių vandens pastatyti ant u..
Recepto vertinimas:
Veršienos sultinysIngridientai:250 g veršienos krūtininės 250 g veršienos kaulų 1 poras 1 morka 1 ropė 1 saliero stiebas 1 šviežia petražolė 1 ultinio kubelis 1 virtas šparagas 100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių 100 g druskaGaminimasVeršien�..
Recepto vertinimas:
Jautienos sultinysIngridientai:250 g jautienos kaulų 375 g jautienos 1 poras 1 ropė 1 morka 1 svogūnas 1 saliero stiebas sviesto 20 g sultinio kubelis druskosGaminimasNuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 šalto vandens, pa..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pankoliaisIngridientai:500 g plekšnės arba lašišos filė 1 kg žuvies kaulų 1 citrinos sulčių 4 – 5 pankolių gumbeliai 4 svogūnai 2 aurų lapeliai 1 morka 1 saliero stiebas 10 g šviežių petražolių 1 skilt. česnako 80 g alyvuogių aliejus 100 ..
Recepto vertinimas:
Lęšių sriubaIngridientai:200 g lęšių 1,5 l mėsos sultinio 1 poras 1 morka 1 ropė 1 saliero stiebas 1 svogūnai 2 – 3 dešrelės 10 g kukurūzų miltų 10 g čiobrelių 10 g petražolių 20 g česnako laiškų druskosGaminimasNuplaukite lęšius, užmerkite ..
Recepto vertinimas:
Vištienos sultinysIngridientai:250 g vištų šlaunelių 500 g vištos krūtinėlės 1 poras 1 morka 1 ropė 1 saliero stiebas 200 g virtų šparagų 100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių 10 g šviežių petražolių druskosGaminimasĮ puodą įpilkit..
Recepto vertinimas:
Spurgos pavakariams (kropeliai)
Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos sriubaIngridientai:100 g kiaulienos, 1 svogūnas, 80 g morkų, 80 g ropių, 40 g porų, 160 g bulvių, 60 g žaliųjų žirnelių, 50 g ankštinių pupelių, 2 skilteles česnako, 30g ryžių, 60g tarkuoto sūrio, baziliko, raudonėlio, raudonųjų ir juodųjų pipirų, druskos.G..
Recepto vertinimas:
KALIAROPĖS SU VIŠTIENAIngridientai:4 kaliaropės400 g vištienos ktūtinėlės filėdruskos, maltų pipirų100 g ryžiųmorkašaukštas aliejaus250 ml grietinėlėssukapotų petražolės lapelių125 ml daržovi%..
Recepto vertinimas: