Jautienos sultinys

Ingridientai:
250 g jautienos kaulų
375 g jautienos
1 poras
1 ropė
1 morka
1 svogūnas
1 saliero stiebas
sviesto
20 g sultinio kubelis
druskos
Gaminimas

Nuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 šalto vandens, pasūdykite ir sudėkite jautienos kaulus ir mėsą; užvirinkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus. Nuvalykite ir supjaustykite morką, ropę, porą ir salierą. Sudėkite supjaustytas daržoves, keptus svogūnus į sriubą ir virkite 2,5 - 3 valandas. Sultinį nukoškite, paskaninkite druska ir įdėkite sultinio kubelį. Patiekite su sūrio šiaudeliais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Skaitinėju, škia 2012-01-05 18:11:27
Supaprastintas recepto variantas:

U?kaiskite du litrus vandens. ?d?kite sultinio kubel?.

anonymous 2011-12-11 01:42:56
?d?ti sultinio kubel?? ?D?TI SULTINIO KUBEL???????????!!!!!