Jautienos sultinys
Ingridientai:250 g jautienos kaulų
375 g jautienos
1 poras
1 ropė
1 morka
1 svogūnas
1 saliero stiebas
sviesto
20 g sultinio kubelis
druskos
Gaminimas
Nuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 šalto vandens, pasūdykite ir sudėkite jautienos kaulus ir mėsą; užvirinkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus. Nuvalykite ir supjaustykite morką, ropę, porą ir salierą. Sudėkite supjaustytas daržoves, keptus svogūnus į sriubą ir virkite 2,5 - 3 valandas. Sultinį nukoškite, paskaninkite druska ir įdėkite sultinio kubelį. Patiekite su sūrio šiaudeliais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Skaitinėju, škia 2012-01-05 18:11:27
Supaprastintas recepto variantas:
U?kaiskite du litrus vandens. ?d?kite sultinio kubel?.
anonymous 2011-12-11 01:42:56
?d?ti sultinio kubel?? ?D?TI SULTINIO KUBEL???????????!!!!!