20 rezultatų ieškant "mesos patiekalai"
Maltos mėsos suvožtiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 svogūnas 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 300 g maltos mėsos 2 valgomieji šaukštai garstyčių ½ arbatinio šaukštelio druskos ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų 200 g tarkuoto sūrio 4 riekelės ruginės d..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g salierų lapelių 50 g petražolių lapelių 1 svogūnas 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 l pieno 125 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai pjaustytų petražolių žiupsnelis mus..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (4 asmenų šeimai) 8 vienodo dydžio pievagrybių, 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo, 0,5 šalto rūkymo kumpio su lašinukais, prieskonių, aliejaus kepimui, česnako, svogūno, medinių smeigtukų, garnyrui – mėgstamų daržovių..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Mangoldų lapkočių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g mangoldų lapkočių, 3 bulvės, 2 šaukštai taukų, 2 šaukštai miltų, 1 petražolės šaknis, 2 porai, 2 l mėsos sultinio, 1 citrinos žievelė, druskos. Gaminimas: Mangoldų lapkočius ir bulves supjaustyti, užpilti 2 l karš..
Recepto vertinimas:
Mėsos faršo kepsneliaiIngridientai: 500g mėsos faršo 2 svogūnų 1 didelės morkos 1 kiaušinio 4 didelių vaflių lakštų pipirų ir kt.prieskonių druskos džiūvesėlių apvoliojimui 4 kiaušinių kepsnelių mirkymui aliejaus kepimui Gaminimas: Morkas sutarkuotis per burok..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos muštiniai su ananasais
Kiaulienos muštiniai su ananasais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kiaulienos muštiniai, 1 šaukštelis aštriųjų garstyčių, 1/4 šaukštelio pipirų, 200 g konservuotų ananasų, 100 g sūrio, 1 kiaušinis, 1 šaukštelis druskos, miltų ir džiūvėsėlių, 4 šaukštai aliejaus, Puošimui: 4..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta arbatoje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2—3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto, 3.druskos, 4.pipirų, 5.1 skiltelė česnako, 6.1 didelis rūgštus obuolys,7. 3 šaukšteliai arbatžolių, 8.1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens. ..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta savo sultyse
Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g lašiniukų, 3.30 g riebalų arba aliejaus, 4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 5.1/2 citrinos, 6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stik..
Recepto vertinimas:
Langetas su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba antrekoto pusgaminio, 2.druskos, pipirų, 3.50 g riebalų, 4.4 nedideli svogūnai. Padažui: 5.50 g sviesto, 6.1 šaukštas miltų, 7.1 1/2 stiklinės mėsos sultinio, 8.200 g grietinės. Gaminimas: Iš mėsos ..
Recepto vertinimas:
Spageciai su mėsos kukuliaisIngridientai:Padažui: 1 mažas smulkiai supjaustytas svogūnas, 1 smulkiai supjaustyta morka, 60ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 350g jautienos pjausnys, lkg prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir supjaustyti, Druska. Mėsos kukuliai: 350g maltos jautienos, 1..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliaisIngridientai:300 g briuselio kopūsto; 100 g maltos jautienos; 100 g maltos kiaulienos; 2 l mėsos sultinio; 1 nedidelis svogūnas; 1 kiaušinis; 2 valg. š. petražolių lapelių; Pipirų; Mairūno; Druskos.Gaminimas Kopūsto gūžę virti sultinyje. �..
Recepto vertinimas:
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais Ingridientai:50 g salierų lapelių; 50 g petražolių lapelių; 1 svogūnas; 3 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 l pieno; 125 g maltos mėsos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. džiūvėsėlių; 4 valg. š. kapotų petražolių; Žiupsnelis muskato rieš..
Recepto vertinimas: