Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena
Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
400 g jautienos,
šaukštas pomidorų padažo,
šaukštas miltų,
150 g raugintų agurkų,
600 g bulvių,
90 g riebalų,
česnako,
druskos,
pipirų,
cukraus.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, įdėti pomidorų padažo, pabarstyti druskos, pipirų, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti. Sausoje keptuvėje pakepti miltus, įpilti mėsos sulčių ir šį padažą užpilti ant mėsos. Vėliau sudėti supjaustytus agurkus ir česnako. Bulves atskirai pakepti ir vėliau sudėti į troškinį. Dar patroškinti 10 minučių. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!