Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
400 g jautienos,
šaukštas pomidorų padažo,
šaukštas miltų,
150 g raugintų agurkų,
600 g bulvių,
90 g riebalų,
česnako,
druskos,
pipirų,
cukraus.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, įdėti pomidorų padažo, pabarstyti druskos, pipirų, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti. Sausoje keptuvėje pakepti miltus, įpilti mėsos sulčių ir šį padažą užpilti ant mėsos. Vėliau sudėti supjaustytus agurkus ir česnako. Bulves atskirai pakepti ir vėliau sudėti į troškinį. Dar patroškinti 10 minučių. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!