25 rezultatų ieškant "raugint kop"
Kiauliena su raugintais kopūstais
Kiauliena su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g kiaulienos, 1 kg raugintų kopūstų, svogūnas, vandens, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Sk..
Recepto vertinimas:
Žąsis su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, 1 kg raugintų kopūstų, druskos, vandens. Gaminimas: Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 125 g raugintų kopūstų, 20 g morkų, 10 g petražolių, 20 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, 15 g sviesto, 20 g grietinės, 5 g žalumynų, 15 g džiovintų grybų, pipir..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..
Recepto vertinimas:
Pyragas su raugintais kopūstais
Pyragas su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g miltų, 2.3 stiklinės pieno, 3.10 g mielių, druskos, 4.50 g sviesto, 5.3 kiaušiniai. Įdarui: 6.800 g kopūstų, šaukštas sviesto, 7.50 g džiovintų grybų, svogūnas. Gaminimas: Sumaišome miltus, pieną, mieles, d..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sulčių 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazil..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g raugintų kopūstų,1 morka,1 obuolys Padažui: 0,5 stiklinės grietinės 10 graikinių riešutų 0,5 citrinos sulčių druskos,cukraus riešutų,citrinos,petražolių Gaminimas: Morką ir obuolį sutar..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sultys 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazilik..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais
Bulvių mišrainė su raugintais kopūstaisIngridientai:3—4 bulvės ir 2 salierai, virti su lupenomis, 0,5 1 raugintų kopūstų, 3—4 šaukštai aliejaus, svogūnas, truputis druskos, 2 šaukštai cukraus, 0,5 citrinos sultys arba truputis citrinos rūgšties. Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas:
Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainė
Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 2 šaukštai raugintų kopūstų, svogūnas, morka, 2 šaukštai aliejaus. Gaminimas Išvirtos bulvės nulupamos, ataušinamos ir su-pjaustomos griežinėliais. Sudedami rauginti kopūstai, smulkiai tarkuota..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotosIngridientai:400g. raugintų kopūstų, 0,75 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus.Gaminimas Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grie..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriubaIngridientai:2 svogūnai, 2 morkos, 2 šaukštai miltų, 50 g. riebalų (sviesto, margarino, aliejaus, žąsų taukų ir kt.), 100g. pomidorų tyrės, 1 šaukštas cukraus, 2 laurų lapai, 4 kvapniųjų pipirų žirneliai, 100 g. grietinės, druskos. Sultiniui: 1 kg. mėso..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos su vaisiais (Ramunės)
Raugintų kopūstų salotos su vaisiais (Ramunės)Ingridientai:1 šviežias ananasas ( tinka ir konservuoti), stiklinė raugintų kopūstų, 2 mandarinai, indelis natūralaus jogurto, apie 150 g raudonų vynuogių, svogūno laiškų, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų, cukraus.Gaminimas Ananas�..
Recepto vertinimas:
Lašišų sušis su raugintais kopūstais
Lašišų sušis su raugintais kopūstaisIngridientai:12 porcijų: 150 g svogūnų, 70 g sviesto, 600 g raugintų kopūstų, 300 ml baltojo vyno, 300 ml obuolių sulčių, raugintų kopūstų prieskonių (1 lauro lapelis, 1 gvazdikėlis, 5 pipirai, 5 kadagių uogos, druskos, medaus, 500 g l..
Recepto vertinimas:
LIETUVIŠKI BARŠČIAIIngridientai:1 stiklinė rūkyto kumpio sultiniopusė rauginto burokėliogriežinėlis rūkyto kumpio1 svogūnas1 morka2 lauro lapaipetražolių, pipirųGaminimasRūkyto kumpio ar kitų rūkytų produkt%..
Recepto vertinimas:
VIŠTOS ŠLAUNELĖS SU KOPŪSTAISIngridientai:4 vidutinio dydžio vištos šlaunelės;1kg raugintų kopūstų;5 vidutinio dydžio bulvės;3 valgomieji šaukštai majonezo;Paukštienos prieskonių, česnako, druskos, aliejaus.Gam..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''
JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''Ingridientai:700g minkštos jautienos, 150g raugintų agurkų100g liesos rūkytos šoninės, 1 svogūnas (100g)3 šaukštai garstyčių, 3 šaukštai alyvų aliejaus2 skiltelės česnako..
Recepto vertinimas:
RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAISIngridientai:6 porcijoms50 g džiovintų baravykų250 ml vandens500 g raugintų kopūstų1 lauro lapasžiupsnelis druskoską tik sumaltų baltųjų pipirų2 maži svogūnai30 g lydyto sviesto20 g miltųGamin..
Recepto vertinimas:
KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS
KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAISIngridientai:Viena 1,5 kg žuvis 500 g raugintų kopūstų6 šaukštai aliejaus2 svogūnaisvogūnų laiškųpetražolių lapeliųkrapų, druskosGaminimasPakaitinkite keptuvėje 2..
Recepto vertinimas:
RUSIŠKAI PATAISYTA SILKĖIngridientai:8 silkių filė8 virti kiaušiniaipusantros stiklinės marinuotų burokėliųpusantros stiklinės marinuotų arba raugintų agurkėliųpusantros stiklinės kapariųpusantros stiklinės grietin&..
Recepto vertinimas:
KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS
KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAISIngridientai:200 g lieso virto kumpio100 g sviesto1 mažas svogūnas1 mažas raugintas agurkas1 šaukštelis aštraus padažo arba garstyčiųdruskospipirų1/2 stiklinės marinuotų obuolių ir slyvų..
Recepto vertinimas: