KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

Ingridientai:
Viena 1,5 kg žuvis
500 g raugintų kopūstų
6 šaukštai aliejaus
2 svogūnai
svogūnų laiškų
petražolių lapelių
krapų, druskos

Gaminimas
Pakaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir troškinkite jame raugintus kopūstus su smulkiai supjaustytais svogūnais. Suminkštėjusius kopūstus ataušinkite, jais įdarykite karšį ir papilvę užsiūkite.
Supilkite keptuvėn likusį aliejų (pakaitintą), sudėkite žuvį ir pašaukite orkaitėn (krosnin). Po 15 min. žuvį apverskite ir dar tiek pat laiko kepkite. Iškepusią žuvį supjaustykite, sudėkite į pailgą pusdubenį, papuoškite svogūno laiškais, petražolių lapeliais, krapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!