9 rezultatų ieškant "kojos"
Virtos kiaulienos kojos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg kiaulės kojų, 1 l vandens, druskos, 3 pipirai, lauro lapas, svogūnas, petražolės šaknis, morka. Gaminimas: Kiaules kojas virti 2 valandas. Po valandos įdėti druskos, pipirų, supjaustytas daržoves. Išvirus, patiekti šaltą. Ska..
Recepto vertinimas:
Kepti viščiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 viščiukai 100g rūkytų lašinių druskos 1 šaukštas sviesto Gaminimas: Nuvalyti viščiukai, ištrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonu lašinių sluoksniu, kojos suriašamos. Viščiukai apkepami svieste ir kepami orkaitėje ant grote..
Recepto vertinimas:
Šaltas jautienos kepsnysIngridientai:1,5-2kg. jautienos filė, 2 morkos, burokėlis, 2 svogūnai, 1 poras, 2 lauro lapai, 2 veršio kojos, 2 šaukštai sviesto, salieras, 15 kvapiųjų pipirų.Gaminimas Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitina..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..
Recepto vertinimas:
Su obuoliais kepta žąsisIngridientai:žąsis, 10-12 kvapiųjų pipirų, šaukštas kmynų, muskato riešutas, obuolių, druskos.Gaminimas Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir i..
Recepto vertinimas:
Keptos kiaulių kojosIngridientai:4-5 kiaulių kojos, 4 stiklinės sultinio, 4 stiklinės vyno, 4-5 svogūnai, druskos, juodųjų pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių, sviesto kepimui.Gaminimas Kiaulių kojas nuplauti ir išmušti. Užpilti 4 stiklinėmis sultinio, pridėti druskos, juodų..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaulienos eskalopai (neriebi, minkšta mėsa be kaulo, iš strėnų arba užpakalinės kojos minkštimo); 115 g baltos duonos džiūvėsėlių; 55 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; 1 arb. š. džiovinto r..
Recepto vertinimas:
VIRTOS KIAULIŲ KOJOSIngridientai:2 kg kiaulių kojų.Sūrymui:2,5 l vandens,25 g cukraus,25 g kadagio uogų,300 g druskos.GaminimasVandenį užvirinti, ištirpinti druską, cukrų, suberti sutrintas kadagio uogas. Tada nuimti nuo ugnies ir ataušinti.Kiau..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šaltienaIngridientai:1 kg kiaulienos (galva, ausis, kojos),200 g liesos kiaulienos,1 svogūnas, 1 morka arba gabalėlis saliero,druskos,8 juodieji pipirai,4 kvapieji pipirai,1 lauro lapas,1,5-2 l vandens.GaminimasMėsą nuplauti, įdėti į šaltą..
Recepto vertinimas: