21 rezultatų ieškant "raudonojo"
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno marinatas jautienai
Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..
Recepto vertinimas:
Jautiena burgundiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg jautienos, 2.150 g riebalų, druskos, baltųjų pipirų, 3.400 g morkų, 4.1 ryšelis svogūnų laiškų, 5.60 g sviesto, 6.2 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė konjako, 8.1 l raudonojo burgundiškojo vyno, 9.2 česnako skiltel�..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g pomidorų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno, 50g aliejinio aviečių užpilo, 5g bazilikų lapelių Gaminimas: 15..
Recepto vertinimas:
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Gaminimas: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame v..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno sriubaIngridientai:1 cinamono lazdelė 2 gvazdikėliai 1 obuolys 40 g virtų ryžių 750 ml raudono vyno 40 ml citrinų sulčių 100 g cukrausGaminimasObuolį nulupkite ir išpjaukite viduriuką, perpjovę į keturias dalis supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite apie..
Recepto vertinimas:
Vasaros salotosIngridientai:4-5 pomidorai, 2 svogūnų galvutės su laiškais, 1/2 nedidelio raudonojo svogūno galvutės, 2-3 trumpi agurkai arba 1 didelis agurkas, 4 šakelės šviežio baziliko, 100 g baltos senesnės duonos, 50 g raudonojo vyno acto, 75 g alyvų aliejaus, šviežiai malt�..
Recepto vertinimas:
Mėsos "kasytės" su granatų padažu
Mėsos "kasytės" su granatų padažuIngridientai:1,5 kg avienos. Marinatui: citrina, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 30 g brendžio, 50 g sauso raudonojo vyno, druskos, pipirų. Padažui: didelis granatas, 150 g sauso raudonojo vyno, česnako skiltelė, granatų ekstrakto.Gaminimas Mėsą s..
Recepto vertinimas:
Jautiena burgundiškaiIngridientai:1,5 kg jautienos, 150 g riebalų, druskos, baltųjų pipirų, 400 g morkų, 1 ryšelis svogūnų laiškų, 60 g sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė konjako, 1l. raudonojo burgundiškojo vyno, 2 česnako skiltelės, 1 lauro lapas, 1 čiobrelio šakelė, 3-4 p..
Recepto vertinimas:
Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)
Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)Ingridientai:500 g veršienos išpjovos, 1 stiklinė raudonojo vyno, 1 svogūnas, druska, citrininiai pipirai, aliejus. Gaminimas Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkait..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su razinomis
Marinuota jautiena su razinomisIngridientai:1 kg jautienos, 500 ml raudonojo vyno, 150 ml raudonojo vyno acto, 500 ml vandens, 2 šaukštai razinų, svogūnas, petražolės šaknis, morka, šaukštelis garstyčių sėklų, po šaukštelį mairūnų ir maltų kalendrų, 2 šaukštai aliejaus, šaukš..
Recepto vertinimas:
Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos
Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotosIngridientai:6 porcijos 60 g graikiškų riešutų, 125 g gorgonzolos sūrio, 60 ml (4 šaukštai) raudonojo vyno acto, 75 ml (5 šaukštai) alyvuogių aliejaus, 1 didelis pankolis (apie 375 g), 3 prinokusios kriaušės, 1 citrina. Gaminimas Pask..
Recepto vertinimas:
Aštrios meliono salotosIngridientai:6 porcijos: 1 didelis oranžinis arba geltonas melionas (apie 1,4 kg), 2 nedideli žali melionai (apie 1,4 kg), 1/2 raudonojo svogūno, 1 apelsinas, 250 ml jogurto be priedų, 15 ml (1 šaukštas) medaus. Gaminimas Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau...
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos " Juodasis miškas"
Bulvių salotos " Juodasis miškas"Ingridientai:6-8 porcijos 1,4 kg ankstyvųjų bulvių, 1 nedidelis raudonasis svogūnas, 45 ml (3 šaukštai) raudonojo vyno acto, 45 ml (3 šaukštai) grietinės, 30 ml (2 šaukštai) aštrių garstyčių, 10 ml (2 arb. šaukšt.) kmynų, 250 ml dygminų aliejaus..
Recepto vertinimas:
JAUTIENA BURGUNDIŠKAIIngridientai:4 porcijoms1,5 kg jautienos150 g riebalųdruskos, baltųjų pipirų400 g morkų1 ryšelis svogūnų laiškų60 g sviesto2 šaukštai miltų1 stiklinė konjako1 l raudonojo burgundiškojo vyno2 čes..
Recepto vertinimas:
RAUDONOJO VYNO PUNŠASIngridientai:(4 porcijoms)3 l raudonojo vyno0,25 l romo1 citrina2 apelsinų sultys8 gvazdikėliai1 cinamono lazdelė (apie 4 cm ilgio)4 šaukštai cukrausGaminimasPuode sumaišyti raudonąjį vyną ir romą. Citriną nuplauti po k..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno kremas su braškėmis
Raudonojo vyno kremas su braškėmisIngridientai:3 stiklinės raudonojo vyno,1 stiklinė cukraus,350 g prinokusių braškių,2 kiaušinių tryniai,2 šaukštai krakmolo.Braškių ir saldžiųjų lazdelių papuošimui.GaminimasU&..
Recepto vertinimas:
Valdorfo salotosIngridientai:0.4 kg raudonojo kopūsto,0,2 kg obuolių,0,2 kg vynuogių,0,1 kg olandiško sūrio,0,5 l braškinio jogurto,2 val. šaukš. majonezo,truputį druskos.GaminimasRaudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius s..
Recepto vertinimas: