Valdorfo salotos
Ingridientai:0.4 kg raudonojo kopūsto,
0,2 kg obuolių,
0,2 kg vynuogių,
0,1 kg olandiško sūrio,
0,5 l braškinio jogurto,
2 val. šaukš. majonezo,
truputį druskos.
Gaminimas
Raudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius supjaustyti stambiais kubeliais(sudeti į majonezą, kad nepajuoduotų), o taip pat stambiais kūbeliais supjaustome olandišką sūrį. Ir viską apliejame jogurtu. Reikia kad pastovetų keliatą valandų, tada jis buną dar skanesnis. Skanaus! (Inta)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!