21 rezultatų ieškant "purus"
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas pagal Jūratę Ingridientai: 200 gr. sviesto, 2-3 st. cukraus (pagal receptą 3 st., bet man užtenka 2: vienos į tešlą, vienos obuolių įdarui); 4 st. miltų, šiek tiek kepimo miltelių; daug obuolių (aš dedu apie 1.5 - 2 kg); vanilinio cukraus; 1 citrinos sulči�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su alyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g virtos jautienos, 2.5—6 virtos bulvės, 3.100 g silkes filė arba 4.200 g nevalytos silkės, 5.200 g grietinės, 6.2 kiaušiniai, 7.30 g margarino, 8.1 šaukštas maltų džiūvėsėlių, 9.50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą suma..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos trupinių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsių 12 kiaušinių 2 stiklinės cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 šaukštai grietinėlės 0,5 stiklinės kapotų lazdynų riešutų 1 šaukštelis prieskonių meduoliams..
Recepto vertinimas:
Klasikinis Omletas Ingridientai: 4 kiaušiniai, 30 gramų sviesto, 1 šaukštas pieno arba grietinėlės, šviežiai maltų pipirų, druskos Gaminimas Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Dubenėlyje kiaušinių trynius plakame, kol sutirštėja. Supilame pieną arba grietinėlę, ..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai, virti be lukštųIngridientai:6 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, 2—3 šaukštai džiūvėsėlių.Gaminimas Po vieną šviežią kiaušinį įmušama į puoduką ar samtį ir atsargiai suleidžiama į pradedantį virti pasūdytą ir parūgštintą vandenį (1l. vandens 4â€�..
Recepto vertinimas:
Tortas „Napoleonas"Ingridientai:700g miltų, 1/2kg sviesto (galima perpus su margarinu), 1 kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, 5g druskos. Virtam vaniliniam kremui: 1/2kg sviesto, 120g miltų, 350g cukraus, 1 stiklinė pieno, 2 tryniai, 1 pakelis vanilinio cukraus (kai kurios šeim..
Recepto vertinimas:
Duoninis tortasIngridientai:12 kiaušinių, 300g cukraus, 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsėlių, 3 šaukštai grietinėlės, 40g bulvių krakmolo, 1 šaukštelis kakavos, 1 nubrauktas šaukštas maltų prieskonių: cinamono, gvazdikėlių, pora grūdelių kardamono, keli kvepiantieji pipi..
Recepto vertinimas:
Biržietiškas vaflinis tortasIngridientai:700g vaflių, 1/2 kg sviesto, 300 g miltinio cukraus, 200 g kondensuoto pieno, 600 g gero marmelado, 40 g kakavos, 1 citrina, vanilinio cukraus, 1 šaukštas konjako arba romo.Gaminimas Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis b..
Recepto vertinimas:
Minkštas ir purus pyragasIngridientai:10 porcijų: 500g miltų, 30g mielių, 150ml šilto pieno, 200g cukraus, 250g sviesto, 2 kiašiniai, 1 citrinos nutarkuotos žievelės.Gaminimas Miltus persijoti į dubenį. Iš mielių, pusės kiekio pieno, žiupsnelio cukraus ir trupučio milt�..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado žiedas su glajumi
Baltojo šokolado žiedas su glajumiIngridientai:250 ml pieno, 450 g cukraus, 150 g baltojo sukapoto šokolado, 250 g sviesto, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Apelsinų cukatos, papuošti. Glaj..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai romo triufeliaiIngridientai:170 g pusiau saldaus šokolado (susmulkinto), 0,25 puodelio sviesto, 3 šaukštai grietinėlės, 1 suplaktas kiaušinio trynys, 3 šaukšteliai romo, brendžio arba grietinėlės, 450 g šokolado, susmulkintų pistacijų riešutų (nebūtina), ..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)Ingridientai:1 batonas; 1-1,5 pakeliai varškės; 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės; 1 stikl. mėlynių, žemuogių, smulkintų braškių ar vyšnių; 4-5 valg. š. pieno; 2 kupini valg. š. želatinos; Cukraus pagal skonį; 2 arb. š. vanilinio cukr..
Recepto vertinimas:
Migdolų - kavos tortasIngridientai:Tešlai: 250 g maltų arba nesmulkintų migdolų, 6 kiaušiniai, tarkuota 1 citrinos žievelė arba citrinų esencija, 80 g cukraus. Įdarui: 225 g rūgščių vyšnių uogienės, 1/4 l pieno, 100 g cukraus, 30 g krakmolo, 150 g nešalto sviesto, 4 kupini arbt...
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlių užkandis su avokadomis
Vištų kepenėlių užkandis su avokadomisIngridientai:Kremui:5-6 virtos vištų kepenėlės,75 g sviesto,truputis druskos ir pipirų,1 šaukštas citrinų sulčių.1 pakelis krekerių,1/2 avokados,baltųjų ir raudonųj..
Recepto vertinimas: