Vištų kepenėlių užkandis su avokadomis
Ingridientai:Kremui:
5-6 virtos vištų kepenėlės,
75 g sviesto,
truputis druskos ir pipirų,
1 šaukštas citrinų sulčių.
1 pakelis krekerių,
1/2 avokados,
baltųjų ir raudonųjų ridikėlių,
truputis citrinų sulčių avokadai pašlakstyti,
truputis karpų šakelių.
Gaminimas
Virtas vištų kepenėles sumalame arba labai gerai sutriname kartu su sviestu, įdedame druskos, pipirų, citrinų sulčių, išmaišome. Turi būti purus ir vienalytis kremas.
Ant kiekvieno krekerio uždedame kepenėlių kremo "roželę", krekerius sulipiname po du. Viršutinį krekerį papuošiame avokados griežinėliu, pašlakstytu citrinų sultimis, labai plonais ridikėlių griežinėliais, krapų šakele.
(Kviečiu prie st)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!